Uz Hyundai i UNIQA osiguranje do vredne nagrade. Osvojite 5 godina besplatnog održavanja automobila


Hyundai i UNIQA

Kupovina automobila je ozbiljna investicija na koju se mnogi odlučuju nakon pažljivog i dugoročnog planiranja. Preporuke, performanse, budžet samo su neke od preduslova koji su neophodni pri odabiru novog četvorotočkaša.

Dobra vest je što je kompanija Hyundai u saradnji sa UNIQA osiguranjem od 1. aprila do 30. juna 2018. godine obezbedila i dodatne pogodnosti za sve svoje nove kupce. Svi koji u salonima Hyundai Srbije u Beogradu i Novom Sadu kupe novi automobil i ugovore UNIQA višegodišnju polisu kasko osiguranja sa osiguranjem pneumatika, imaju priliku da učestvuju u nagradnom kvizu i osvoje 5 godina besplatnog održavanja svog novog vozila. Pogodnosti se odnose na kupovinu modela Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai Elantra i Hyundai Tucson.

Kupac će prilikom kupovine vozila i polise kasko osiguranja u salonima Hyundai Srbije u Beogradu i Novom Sadu dobiti kod za logovanje, putem kojeg će mu biti omogućen pristup stranici na kojoj se nalaze pitanja za kviz znanja o Hyundai brendu i UNIQA osiguranju. Kviz se može odigrati samo jednom. Učesnik koji pokaže najveći nivo znanja, broj tačnih odgovora za najkraće vreme, osvaja nagradu.

Ovo je odlična prilika za sve koji žele da novu godinu započnu uz novog ljubimca i sebi osiguraju bezbednu, sigurnu i udobnu vožnju. Ne propustite sjajnu šansu i osvojite petogodišnji potpuno besplatan servis za svoj novi Hyundai automobil.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.