Superheroji na putu

U okviru kampanje „Superheroji na putu“, posvećene povećanju bezbednosti u saobraćaju, Hyundai Srbija u saradnji sa Udruženjem Roditelj, Školom roditeljstva Nada Lazić, Gradskom opštinom Zemun, Lokalnim savetom za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Vračar, organizuje u Narodnom pozorištu u Beogradu, 3. novembra, edukativno predavanje o pravilnoj upotrebi dečijih auto sedišta.

Hyundai Srbija već deset godina u kontinuitetu sprovodi društveno odgovorne aktivnosti posvećene povećanju bezbednosti dece u saobraćaju. Ove godine, kampanja pod nazivom „Superheroji na putu“, posvećena je propagiranju pravilne upotrebe dečijih sedišta za vozila. Nakon predavanja, Hyundai Srbija će uručiti 20 auto sedišta budućim roditeljima. Svi roditelji će na poklon dobiti knjigu priča autorke Biljane Kordić, pod nazivom „Čarobne priče o sabraćaju“.

Pozivamo Vas da se prijavite za edukativno predavanje koje će 3. novembra u 12h biti održano u Narodnom pozorištu na sceni "Raša Plaović". Možete učestvovati u kvizu o poznavanju pravilne upotrebe dečijeg sedišta, ukoliko Vam je potrebno dečije auto sedište. Najbolji učesnici će dobiti auto-sedište za decu.

Broj igranja je ograničen na jedno igranje po osobi. Ukoliko se utvrdi da je učesnik odigrao kviz više puta, kao važeći biće priznat najlošiji rezultat. Hyundai Srbija zadržava pravo da diskvalifikuje igrače za koje se utvrdi da nisu poštovali pravila ili da su se služili nedozvoljenim sredstvima prilikom igranja.

Poslednji rok za prijavljivanje je petak, 2. novembar do 15h. Posle tog roka više neće biti moguće igrati nagradni kviz niti prijaviti se za učešće.

 

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.