Hyundai te poziva na porodični dan!

Hyundai te poziva na porodični dan!

Hyundai te poziva da nam se priključiš u Hyundai Centru na Novom Beogradu u Milutina Milankovića 7v u subotu, 25. maja od 10-14h. Svaki posetilac koji dođe na Porodičan dan, na poklon dobija tečnost za čišćenje vetrobranskog stakla.

 

Besplatne test vožnje svih Hyundai modela

Besplatni kontrolni pregled vozila bilo kog brenda

Besplatna procena vozila za zamenu sistemom "staro za novo"

Popust u visini od 10% za zatražen servis u toku manifestacije " Porodični dan". Popust se odnosi na originalne rezevne delove, popust na uslugu servisa i popust na orginalnu dodatnu opremu

Popust na nove modele do 1.500 € (u zavisnosti od modela i opreme)

Zabavni sadržaji za sve uzraste

Poklon za svakog posetioca!
 

Besplatni pregled vozila

Besplatni pregled vozila

Svim posetiocima smo obezbedili besplatni pregled vozila bilo kog brenda. Pregled pokriva proveru vozila u 13 osnovnih tačaka koje su ključne za ispravnost i bezbednost vašeg vozila.

Besplatne test vožnje

Besplatne test vožnje

Iskoristite ovaj savršen trenutak da upoznate aktuelne Hyundai modele kroz test vožnje koje će vam pružiti neponovljiv doživljaj i ostaviti trajni utisak.

Popust do 1.500 €

Popust do 1.500 €

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu vozila i izvrše rezervaciju u toku porodičnog dana, obezbedili smo posebne popuste do 1.500 € u zavisnosti od odabranog modela i opreme.

Isporuka odmah!

Isporuka odmah!

Isporuka vozila sa lagera je brza, a procedura jednostavna. Potrebno je svega nekoliko dana za proces carinjenja i registracije.

5+2 godine garancije!

5+2 godine garancije!

Sva Hyundai vozila imaju garanciju 5+2 godine bez ograničenja kilometraže koja će vam omogućiti da bezbrižno uživate uz vaš automobil dugi niz godina.

Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.