Hyundai centar na Novom Beogradu otvara vrata za sve posetioce! Plato ispred Hyundai centra na Novom Beogradu postaje “Hyundai square - Trg dobrih automobila”.
Očekujemo Vas u subotu 5. oktobra od 10h do 14h, u Hyundai centru na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića 7V.
Pripremili smo za Vas i Vaše najmladje mnoštvo zanimljivih sadržaja i poklona!

Očekuju Vas:

  • Test vožnje svih Hyundai modela
  • Besplatni kontrolni pregled Vašeg vozila bilo kod brenda
  • Besplatna procena Vašeg vozila za zamenu sistemom “ staro za novo “
  • Promotivni popust 10% na preporučene servisne radove i originalnu dodatnu opremu.
  • Akcijske cene i dodatni popusti na kupovinu novog automobila.
  • Zabavni sadržaji za sve uzraste i nagradna igra “Tvoji snovi su bliže nego što očekuješ” https://www.hyundai.rs/akcije/hyundai-Tvoji-snovi-su-blize-nego-sto-mislis


Posetite nas i postanite deo Hyundai porodice!

Besplatni pregled vozila

Besplatni pregled vozila

Svim posetiocima smo obezbedili besplatni pregled vozila bilo kog brenda. Pregled pokriva proveru vozila u 13 osnovnih tačaka koje su ključne za ispravnost i bezbednost vašeg vozila.

Test vožnje

Test vožnje

Iskoristite ovaj savršen trenutak da upoznate aktuelne Hyundai modele kroz test vožnje koje će vam pružiti neponovljiv doživljaj i ostaviti trajni utisak.

Specijalni popusti

Specijalni popusti

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu vozila i izvrše rezervaciju u toku Hyundai Square-a, obezbedili smo posebne popuste u zavisnosti od odabranog modela i opreme.

Popusti za servisiranje

Popusti za servisiranje

Svim vlanicima Hyundai vozila koji posete Hyundai Square i besplatno provere ispravnost vozila nudimo popust za redovno servisiranje vozila.
Popust 10% na preporučene servisne radove i originalnu dodatnu opremu.

5+2 godine garancije!

5+2 godine garancije!

Sva Hyundai vozila imaju garanciju 5+2 godine bez ograničenja kilometraže koja će vam omogućiti da bezbrižno uživate uz vaš automobil dugi niz godina.

Pošaljite prijavu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.