Smart ključ i start/stop dugme

Moguće je pokretanje motora uz pomoć dugmeta kada je smart ključ u vozilu, bilo u džepu ili torbi (dostupno kao opcija).

Audio sistem (Radio / CD / MP3)

Uživajte slušajući radio ili svoju omiljenu muziku sa visoko kvalitetnog audio sistema kakvim je opremljen i20.

Držač sistema za punjenje smart telefona na instrument tabli

Smartphone stanica za punjenje sigurno drži vaš smart telefon tokom punjenja baterije u savršenom položaju. Idealno za korišćenje telefona, navigacije i puštanje vaše omiljene muzike (dostupno kao opcija).

Povezivanje (AUX i USB)

AUX i USB ulazi omogućuju jednostavno povezivanje za vaše omiljene muzičke datoteke koje se nalaze na svim vrstama prenosivih uređaja, uključujući smart telefone i MP3 plejere. Jednostavno ih povežite i uživajte u pokretu!

Podešavanje upravljača u svim pravcima

Upravljač ima mogućnost ručnog podešavanja nagiba kao i teleskopsko podešavanje. Time je omogućeno da posesite sebi najudobniji položaj za vožnju.

Senzor za kišu

Senzor za kišu automatski aktivira brisače nakon što detektuje padavine i prilagođava brzinu brisača u skladu sa potrebama (dostupno kao opcija).

Instrument tabla sa TFT ekranom u boji

Instrument tabla modela i20 ima veoma intuitivno integrisan sistem za prikaz informacija. TFT ekran u boji omogućuje optimalnu preglednost, a instrument tabla je pažljivo i ergonomski dizajnirana i sadrži pregledne merače sa plavim LED osvetljenjem koje deluje umirujuće za oči.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

PDF dokument | 13.89MB Brošura i20
PDF dokument | 0.66MB Cenovnik i20
PDF dokument | 1.03MB Brosura i20 dodatna oprema