Hyundai započeo niz promotivnih manifestacija u Srbiji povodom početka Evropskog prvenstva u fudbalu UEFA 2016. Na Kalemegdanu održana prva promocija.

Održana promocija UEFA 2016 na Kalemegdanu

U subotu 11.06.2016, u Beogradu, na Kalemegdanu, Hyundai Srbija Beograd, generalni zastupnik Hyundai vozila za Srbiju, održao je prvu u nizu promocija Evropskog prvenstva u fudbalu.

Uz zabavne aktivnosti, takmičenje u stonom fudbalu,pucanju penala i pimpovanju lopte, posetioci su imali priliku da se lepo zabave, osvoje nagrade i učestvuju u Facebook takmičenju u pogađanju rezultata utakmica u toku Evropskog prvenstva. Prisutne je zabavljao Inspektor Blaža.

Naredno druženje i promocija Evropskog prvenstva u fudbalu zakazana je za 18.06.2016 na Adi Ciganliji.

Hyundai Motor Company podržava vrhunski sport, prvenstveno najvažnija svetska fudbalska takmičenja. Hyundai je saradnju sa FIFA započeo pre više od 15 godina, 1998. godine, kada je potpisan ugovor o sponzorstvu 13. FIFA takmičenja, uključujući i ugovor za FIFA Svetski kup Koreja – Japan 2002. godine. Ovaj ugovor je zatim produžen do FIFA Nemačkog kupa 2006 godine, da bi nakon toga usledio dugoročni ugovor o nastavku partnerstva do 2022. godine. Hyundai Motor Company smatra sponzorstvo fudbala jednim od ključnih elemenata u svojoj globalnoj strategiji, kao efikasan način komunikacije sa svojim kupcima. Deleći sa njima strast prema fudbalu, Hyundai sa svojim kupcima gradi i produbljuje međusobnu povezanost.

Kompanija Hyundai Motor Group, raspolaže inovativnom poslovnom strukturom sposobnom da zaokruži čitav proizvodni sistem od čelika do gotovih automobila. Angažovanjem osam fabrika širom sveta i sedam dizajnersko - tehničkih centara širom sveta, u 2015. godini prodato je 4,96 miliona vozila globalno. Hyundai Motor Company nastavlja svoj razvoj kako bi poboljšala proizvodni line up lokalizovanom proizvodnjom modela u nastojanju da ojača svoju vodeću poziciju u razvoju nove tehnologije, započevši prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik, posebno kada je u pitanju model Tucson.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.