Hyundai Srbija, Novi Sad

Kompanija Hyundai Srbija je početkom marta 2020. otvorila prodajno-servisni centar u Novom Sadu, na adresi Rumenački put 6. U skladu sa strategijom razvoja mreže i pružanja kvalitetne prodajno-servisne usluge širom Srbije, Hyundai Srbija na površini od 400 m2 izložbenog i 700 m2 servisnog prostora, nudi kompletnu uslugu prodaje i servisnog održavanja vozila u skladu sa najvišim standardima.

Visoko kvalifikovan i profesionalan prodajni tim ovog centra izaći će u susret svim pitanjima kupaca, kojima je na raspolaganju test vožnja kao najefikasniji način za upoznavanje sa karakteristikama novih modela kao i mogućnost zamene vozila po principu staro za novo.

Servis je opremljen originalnom dijagnostikom i specijalnim alatima, specijalizovan za potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, u garantnom i vangarantnom periodu, u skladu sa najvišim standardima proizvođača Hyundai vozila.

Dobro došli!

Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.