Bez obzira na veličinu flote, Hyundai će ispuniti Vaša očekivanja!

O HYUNDAI Flotnoj prodaji

Hyundai flotna prodaja pruža svojim klijentima raznolik izbor modela automobila, počev od malih gradskih automobila i standardnih limuzina, preko najprodavanijih i najkvalitetnijih modela SUV klase i komercijalnog programa, pa sve do ekoloških, Električnih, Hybrid i Plug - in Hybrid vozila.

Fleksibilnost Hyundai poslovanja se ogleda u ponudi različitih načina finansiranja, kao što su leasing, rent i posebni uslovi kredita, u saradnji sa našim proverenim partnerima, bankama i leasing kućama. Na ovaj način, prilagođavamo se različitim potrebama kupovine vozila u skladu sa potrebama svakog pravnog lica. 

Hyundai postprodajna podrška velikim kupcima ističe se godinama u nazad po veoma viskom kvalitetu usluge i izuzetno kratkom vremenskom periodu u kome se zahtevi klijenata realizuju. Pored navedenog, možemo ponuditi ugradnju TNG uređaja u vozila, po potrebi klijenta. Našim klijentima pružamo istinski partnerski odnos, usklađen sa očekivanjima i specifičnim poslovnim potrebama.

Izuzetno dugačak period garancije od 7 godina, odnosno 5 + 2 godine, bez ograničenog broja pređenih kilometara (sa izuzetkom taxi i rent a car kompanija), odraz je prijateljske politike prema kupcima i partnerima, koju Hyundai neguje od početka, na globalnom nivou.

Kontaktirajte prodaju

Prodaja pravnim licima

Radno vreme: 9-19h, subotom od 9-15h
Kontakt osoba: Aleksandar Petrović, Menadžer Flotne prodaje
Adresa: Milutina Milankovića 7V, 11070 Novi Beograd
Fax: +381 (0)11 2252 501 / +381 60 800 9009
e-mail: aleksandar.petrovic@hyundai.rsKontaktirajte prodaju, Beograd

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.