Hyundai najavio početak proizvodnje modela i10 N za Evropu

Hyundai uskoro počinje proizvodju N linije modela i10 namenjenog evropskom tržištu, u fabrici u Izmitu u Turskoj

● Unapređenog dizajna, dostupan je sa 1.0 turbo GDi motorom, prvi put ugrađenim u model i10

● Novi i10 N Line će biti dostupan u Evropi u drugoj polovini godine

3 Jul 2020 - Hyundai Motor najavljuje početak proizvodnje novog modela linije i10 N u fabrici Hyundai Assan Automotive Sanayi u turskom gradu İzmitu.

Potpuno novi i10 N Line četvrti je Hyundai-ev model koji će biti dostupan u dinamičnoj, sportskoj N verziji. N Line modeli odlikuju se sportskim izgledom eksterijera i enterijera. Za potpuno novi i10 N, ova nadogradnja je više nego samo dizajn: ona dolazi sa ekskluzivnim 1.0 Turbo GDi motorom od 100 KS, što vožnju čini još zabavnijom. Dostupan je i sa 1,2 MPi motorom sa 84 KS. Model i10 N pokazuje da okretnost N linije nije samo u novom izgledu - već i u dinamičnosti. Dodavanjem ovih sportskih elemenata u veoma siguran i pouzdan gradski automobil, Hyundai proširuje privlačnost modela ka širem krugu kupaca.

Potpuno novi i10 N kombinuje dinamičan dizajn potpuno novog i10 sa sportskim izgledom i stavom N linije. Spoljni dizajn nudi kontrast mekih površina i oštrih linija. Njegovi redizajnirani odbojnici i rešetka daju mu dinamičan izgled. Što se tiče enterijera, volan i ručica menjača, kao i brendirani ventili i metalne papučice daju kabini sportski osećaj. I10 N pokreće sjajni 1,0-litarski Turbo GDi motor, koji isporučuje 100 KS i 172 Nm obrtnog momenta.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.