Prvi električni kompaktni SUV

Predstavljamo revolucionarni KONA Electric, model koji kombinuje odvažan, prostrani stil SUV vozila i impresivnu električnu vožnju.

Prvi električni kompaktni SUV

Prepoznatljiv i jedinstven

KONA Electric se izdvaja iz gomile svojim ubedljivim, jedinstvenim stilom. Sa prednje strane elegantna zatvorena rešetka ponosno najavljuje njen električni pogon - a zajedno sa dvostrukim LED svetlima karakterističnim za model KONA, ovaj auto ostavlja zaista zadivljujući utisak.  Sa ekskluzivnim aluminijumskim felnama od 17" i izborom između 7 boja za karoseriju i 3 za kontrastnu boju krova, svoje KONA Electric vozilo možete obojiti tako da odražava vaš lični stil. Ovaj kompaktni SUV vam nudi odličan unutrašnji proctor, bez kompromisa.

Udobnost i prostranost

Udobnost i prostranost

Najnovija KONA Electric je dizajnirana tako da u nju stane sve što vi i vaš užurbani život  u nju ubacite - puno mesta za putnike i za prtljag u gepeku kapaciteta 373L (VDA). Ali, ono što je čini posebnom su detalji kojima se poklanja posebna pažnja. Otkrijte izuzetan nivo udobnosti pored visoko kvalitetnih materijala  za senzualan i prefinjen osećaj. Udobnost je još veća pored električnih prednjih sedišta sa ugrađenim sistemom za grejanje i ventilaciju, i sistema za grejanje volana. 

Dvostruko prednje svetlo

Dvostruko prednje svetlo

LED svetla

LED svetla

aluminijumske felne od 17

aluminijumske felne od 17"

Pametna tehnologija

Impresivne performanse

Neverovatno zabavan za vožnju

Niko nije rekao da električna vožnja mora biti dosadna. Nakon munjevitog starta zahvaljujući trenutnom obrtnom momentu od 395 Nm sa potpuno električnim pogonom, ovaj sportski SUV od 0 do 100km/h ubrzava za samo 7,6 sekundi kod verzije od 64kWh. Sami selektujete omiljeni opseg  biranjem jedne od dve verzije baterije prema maksimalnoj dužini vožnje po jednom punjenju: verzija od 39,2 kWh sa maksimalnih 345km pretvoreno u NEDC ciklus) i verzije od 64 kWh sa maksimalnih 482km prema WLTP ciklusu (546km pretvoreno u NEDC ciklus).

Impresivne performanse

Slike se odnose na verziju baterije od 64 kWh. Prikazani podaci su u skladu sa WLTP propisima (Postupak za ispitivanje putničkih i lakih privrednih vozila ujednačen širom sveta), kojim se meri potrošnja goriva, energije, opseg i emisija štetnih gasova putničkih vozila u Evropi. Time se dobijaju podaci koji realnije oslikavaju ponašanje u vožnji. Prema NEDC ciklusu (Novi evropski vozni ciklus ). ** Do statusa napunjenosti od 80%, ako se puni na stanici za punjenje od 100 kW jednosmerne struje.

Električna vožnja u najboljem izdanju

Električna vožnja u najboljem izdanju

Elektronski menjač na dugme

Sve što vam je potrebno na dohvat prsta - prebacujte iz pozicije za vožnju u neutralnu poziciju, rikverc ili parkiranje preko jednostavnih komandi na dugme  unutar centralne konzole. Tu se nalazi i elektronska parking kočnica. Centralna konzola sa elektronskim kontrolama je ono po čemu se KONA Electric najviše razlikuje od konvencionalnog modela KONA.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.27MB Cenovnik KONA Electric
PDF dokument | 13.71MB Brošura KONA Electric

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.