Hyundai SmartSense

Sistem za izbegavanje frontalnog sudara (FCA)

Sistem će vas upozoriti ako vozilo ispred vas naglo uspori ili ako se detektuje rizik od sudara, kao kad je pešak ili zaustavljeno vozilo ispred vas. Nakon upozorenja, ako se rizik od sudara poveća, sistem će vam pomoći kočenjem u hitnim slučajevima. U slučaju da postoji rizik od sudara sa biciklistom dok vozite, sistem će vam automatski pomoći kočenjem u hitnim slučajevima. 
! Neke funkcije prikazane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Sistem za izbegavanje sudara u mrtvom uglu (BCA)

Sistem će vas upozoriti ako postoji rizik od sudara sa vozilom koje vam se približava bočno sa zadnje strane kad uključite signal skretanja da biste promenili traku. Nakon upozorenja, ako se rizik od sudara poveća, sistem će automatski kontrolisati vozilo kako bi vam pomoglo da izbegnete sudar. 
! Neke funkcije prikazane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Pametan tempomat (SCC)

Pametan tempomat vam pomaže da održite razdaljinu od vozila ispred i da vozite brzinom koju je podesio vozač. Vozilo se automatski zaustavlja i brzo pokreće ako vozilo ispred krene. Ako je proteklo izvesno vreme, pokrenite auto ponovo tako što ćete pritisnuti papučicu gasa ili prekidač. 
! Neke funkcije prikazane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Sistem za izbegavanje sudara pri unakrsnom kretanju u rikverc (RCCA)

Sistem će vas upozoriti ako postoji rizik od sudara sa vozilom koje vam se približava sa leve ili desne strane dok vozite u rikverc. Nakon upozorenja, ako se rizik od sudara poveća, sistem će vam automatski pomoći kočenjem u hitnim slučajevima.  
! Neke funkcije prikazane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Upozorenje na umor vozača (DAW)

Sistem prikazuje nivo vozačeve pažnje tokom vožnje. Sistem upozorava kad se detektuju znaci vozačeve nepažnje i preporučuje odmor ako je potrebno. Tokom zaustavljanja sistem upozorava vozača ako vozilo ispred vas krene. 

Pomoć u praćenju trake (LFA)

Sistem detektuje traku i vozilo ispred vas na putu preko kamere na prednjem vetrobranskom staklu i pomaže vozaču u upravljanju kako bi se vozilo kretalo sredinom svoje trake. 

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.