Start / stop prekidač motora

Jedino što Vam je poptrebno da pokrenete motor sa pametnim ključem u Vašem džepu, torbi ili akten-tašni je da pritisnete start/stop prekidač motora (dostpuno kao opcija).

Podna konzola

Osigurajte male predmete u skrivenoj kaseti za odlaganje ispod podne konzole i uživajte u dodatnom komforu sa opcionim kliznim naslonom za ruke.

Grejanje upravljača

Idealno za hladno vreme. Ugrađeni uređaj za grejanje upravljača brine da Vaše ruke budu tople i lepe (dostpuno kao opcija).

Sistem automatskog odmagljivanja

Kada se vetrobransko staklo sa unutrašnje strane zamagli senzori će automatski aktivirati vazdušne mlaznice za odmagljivanje stakla kako bi obezbedili optimalnu vidljivost.

Zadnja kamera

Zadnja kamera je još jedna neprocenjiva udobnost. Pregled prostora iza automobila sa grafičkim linijama koje Vam pomažu da pravolinijski pozicionirate svoj automobil se prikazuje na 5-inčnom TFT LCD monitoru u boji.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.09MB Cenovnik Elantra
PDF dokument | 10.13MB Brošura Elantra
PDF dokument | 0.27MB Brošura Elantra dodatna oprema

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.