Presvučen folijom u boji, automobil dobija potpuno novi izgled. Za samo jedan dan koliko traje ugradnja folija, Vaš automobil može izgledati kao da je tek izašao iz fabrike. 

Možete se odlučiti za presvlačenje celog autombila u jednu boju ili parcijalno presvlačenje samo određenih delova automobila kao što su krov, hauba, retrovizori ili pojedini delovi unutrašnjosti automobila, a možete izabrati i kombinaciju različitih vrsta i boja folija. 

Postoje dve vrste folija:

Standard folije

Standard folije su dostupne u osnovim bojama, a mogu biti sjajne ili mat. Garancija na ove folije je 3 godine.

Premium folije

Premium folije su dostupne u velikom broju boja sa različitim efektima završne obrade kao što su: metal, metalik ili perla. Najtraženije premium folije su mat metalik siva i plava, kao i bela perla koja na svetlosti daje elegantan biserni odsjaj. Garancija na ove folije je 5 godine.

Ugradnja folija na ceo auto traje jedan dan.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.