Novi Hyundai ix20 je stigao!

U utorak, 1. februara 2011. godine, u prodajnom salonu Hyundai Auto Beograda u ulici Milutina Milankovića 7V na Novom Beogradu, održana je promocija povodom uvođenja na srpsko tržište najnovijeg Hyundai-jevog modela ix20.

Model ix20 je dizajniran i razvijen u Hyundai istraživačko-razvojnom centru u Rüsselsheim-u (Nemačka) i napravljen u skladu s novim Hyundai-jevim dizajnerskim pravcem „fluidic sculpture’'. Ovaj dizajnerski koncept se bazira na 3 ključna aspekta : dinamičnost,sofosticiranost i samouverenost. Model ix20 će se proizvoditi u Hyundai-jevoj najnovijoj i najmodernijoj fabrici u Češkim Nošovicama. Automobil dužine 4,1 metra odlikuje neobično veliki međuosovinski razmak (2,615mm) i 1.600 mm visina krova. Ove dimenzije, kao i druga konstrukcijska rešenja omogućavaju izuzetnu prostranost u putničkom prostoru, poput one u monovolumenima ''C'' segmenta. Unutrašnji prostor je dizajniran sa ciljem da se obezbedi veliki prostor za noge i glave putnika, bez smanjenja prtljažnog prostora. Kao jedan od najnovijih predstavnika Hyundai-jeve ''i''generacije vozila, ix20 koristi i najnovije tehnologije aktive i pasivne bezbednosti kako bi postigao maksimalnu zaštitu putnika. Pored već poznatih sistema aktivne bezbednosti kao što su ESP (Electronic Stability Program) i ABS (anti-lock braking system) , ix20 se odlikuje i sistemom HAC (Hillstart Assist Control ), odnosno sistemom koji sprečava kretanje automobila u nazad na uzbrdici. Ix20 dolazi sa revolucionarnim petogodišnjom trostrukom brigom o kupcu koja obuhvata : pet godina grancije , pet godina 24/7 besplatne pomoći na putu i pet godina besplatnih preventivnih pregleda. Iako je tržište svih MPV vozila već nekoliko godina (od 2005.) u padu, tržište MPV vozila iz B segmenta je u stalnom je porastu.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.