''Automobilski forum'' dodelio Hyundai Auto Beogradu nagradu ''Oskar prestiža decenije 2001-2010''

Hyundai Auto Beograd ''Auto firma decenije''

 Hyundai Auto Beograd je od strane ''Automobilskog foruma'' nedavno proglašen za auto firmu decenije. Priznanja ''Oskar prestiža decenije 2001-2010'' dodeljena su u okviru manifestacije – Izbori za najbolje u auto privredi Srbije, koju tradicionalno organizuje ''Automobilski forum'' a Hyundai Auto Beograd proglašen je za auto firmu decenije.

''Automobilski forum'' tradicionalno dodeljuje laskava priznanja najboljim predstavnicima automobilske industrije u Srbiji. Na osnovu ocene stučnog žirija Hyundai Auto Beograd je automobilska kompanija koja je obeležila prethodnu deceniju.

Osnovna odlika svih kompanija koje su dobile ''Oskar prestiža decenije 2001-2010.'', prema oceni višečlane komisije, je da su one pokretači novog preporoda auto privrede u Srbiji posle dužeg perioda stagnacije. Hyundai auto Beograd je ovlašćeni distributer Hyundai automobila za Srbiju a na domaćem tržištu je prisutan od 2002. godine. Kupci na domaćem tržištu sve više prepoznaju kvalitet Hyundai vozila što se ogleda i u velikom rastu prodaje. U prethodnoj 2010. god. Hyundai Auto Beograd je prodao 2.525 vozila, ostvario rast prodaje od 33% u odnosu na prethodnu godinu i pozicionirao se na četvrto mesto po prodaji uvoznih automobila u Srbiji. Velike ambicije i planove Hyundai Auto Beograd ima i u godini koja je pred nama. Na globalnom planu Hyundai Motor Company je proteklih godina osvojio prestižna priznanja za kvalitet brenda „Najkvalitetniji automobilski brend" prema istraživanju Auto Bilda i proglašen je za prvi brend po lojalnost kupaca prema istraživanju Brand Keys već dve godine za redom.

''Automobilski forum'' već dugi niz godina promoviše i podstiče razvoj automobilske privrede u Srbiji. U periodu od 1992. godine do sada ovo laskavo priznanje dobilo je preko 300 renomiranih firmi iz Srbije i inostranstva.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.