U organizaciji kompanije Hyundai Motor Company, generalnog sponzora Svetskog prvenstva u fudbalu, u Moskvi je od 13.05. održan Internacionalni turnir u malom fudbalu na kojem je ekipa Srbije osvojila treće mesto.

Moskva turnir no1

Moskva turnir no1

Moskva turnir no2

Moskva turnir no2

U konkurenciji osam zemalja, podeljenih u dve grupe, posle pobede nad Hrvatskom, reprezentacija Srbije izgubila je u polufinalu od reperezentacije Azerbejdžana, koja je ujedno i pobednik turnira u Moskvi. “Reprezentacija“ Srbije koju je Hyundai Auto Beograd selektovao uz pomoć svoje agencije Pristop bila je sastavljena od vrsnih fudbalera iz redova novinara i poznatih medijskih ličnosti. Ekipu je predvodio Dejan Pantelić, kapiten, mrežu je branio Milan Kalinić, Andrej Kulundžić je proglašen za najboljeg strelca turnira sa 10 golova, a naše boje su branili još i: Boris Jakić (Gloria), Milan Bošković (B92), Milan Vidanović(RTS), Rade Ranković(Mreža). “Iako smo imali najspreminiji i najefikasniji tim u polufinalu sreća nam je okrenula leđa, lopta jednostavno nije htela da uđe u mrežu”, izjavio je Dejan Pantelić, kapiten naše ekipe. “Iako smo imali najspreminiji i najefikasniji tim u polufinalu sreća nam je okrenula leđa, lopta jednostavno nije htela da uđe u mrežu”, izjavio je Dejan Pantelić, kapiten naše ekipe. “Imajući u vidu da smo igrali u konkurenciji sa profesionalnim fudbalerima, naša ekipa je postigla veliki uspeh. Kompanija Hyundai Auto Beograd omogućila nam je da pokažemo urođeni talenat za fudbal i da dostojno predstavimo našu zemlju. Nadamo se da ćemo imati prilike da ponovo igramo u ovom sastavu, jer smo sjajan tim.”, izjavio je Milan Kalinić, golman naše reprezentacije. Kao predstavnik grupe Jugoistočne Evrope Azerbejdžan će učestvovati na finalu u Minhenu 9. jula 2006.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.