AutoPacific, firma za istraživanje automobilskog tržišta i konsalting iz SAD-a, objavila je da je Hyundai idealni brend za 2006. godinu. Hyundai Sonata i Santa Fe su nagrađeni kao idealni automobili u višoj srednjoj klasi i srednjoj klasi SUV vozila. (www.autopacific.com)

Ovo je prvi put da AutoPacific dodjeljuje nagrade za idealan automobil (IVA - Ideal Vehicle Awards). IVA nagrada dodeljuje se na osnovu podataka prikupljenih od kupaca i korisnika novih vozila u razdoblju od septembra 2005. do januara 2006. godine. Modeli automobila i kamioneta raznih proizvođača za 2006. godinu svrstani su na skali prema tome koliko su u skladu s očekivanjima i kriterijumima njihovih vlasnika. "Najidealnijima" se smatraju ona vozila na kojima bi kupci izvršili najmanje izmena.Da bi odredio najbolje, AutoPacific je zamolio vlasnike da ocene koliko je njihov novi automobil ili kamionet blizu "idealu" i to u sledećim segmentima: spoljašnje dimenzije, prostranost putničke kabine, veličina prtljažnog prostora, udobnost sedišta vozača, vidljivost sa sedišta vozača, tehnologija enterijera, snaga, lakoća ulaženja i izlaženja putnika iz vozila, kasete u unutrašnjosti, gume i točkovi. "Ova nagrada je rezultat pažnje koju Hyundai posvećuje svojim kupcima – kao i zadovoljavanje njihovih potreba kroz dizajn naših novih proizvoda," rekao je John Krafcik, potpredsednik odelenja za razvoj proizvoda i strateško planiranje u Hyundai Motor America. "Hyundai je sinonim za vrhunski kvalitet u industriji, savršenu sigurnosnu tehnologiju i sjajan balans cene i kvaliteta – i to je recept koji ćemo razvijati i dalje kako bismo ispunili i nadmašili očekivanja rastućeg broja naših kupaca." U salonima distributerske mreže Hyundai Auto Beograda pojavila se Hyundai Sonata sa dizelskim motorom, opreme Prestige, zapremine motora: 1991 ccm, snage motora: 103 KW-138 KS. Sonata se može nabaviti po ceni od 27.022 EUR u koju su uključeni carina i PDV. Za sva kupljena vozila Hyundai daje garanciju na 3 godine ili pređenih 300.000 km, a novina je besplatno održavanje vozila 2 godine ili pređenih 30.000 km.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.