Potpisivanjem Ugovora o saradnji između kompanije Hyundai Auto Beograd i teniserke Jelene Janković, zvezda srpskog sporta postala je prvi promoter Hyundai brenda u Srbiji. U narednih godinu dana, mlada 21-godišnja teniserka Jelena Janković, voziće Hyundai Santa Fe MC.

Jelena Janković postala promoter brenda Hyundai za Srbiju
"Osnovno globalno opredeljenje kompanije Hyundai jeste da podržava i afirmiše vrhunske sportove, kao što je sponzorstvo Svetskog prvenstva u fudbalu. Odatle je potekla ideja da i Hyundai za Srbiju pronađe pravog promotera svog brenda u svetu sporta. Na obostrano zadovoljstvo, prvo zaštitno lice pronašli smo u jednoj od naših vodećih sportistkinja Jeleni Janković, kojoj tek predstoji sjajna karijera", izjavio je generalni direktor kompanije Hyundai Auto Beograd gospodin Slavc Habič. Mlada, ambiciozna, a već vrhunski sportista. Jelena Janković prve teniske korake naučila je u TK "Crvena Zvezda". U svoj matični klub, za koga i sada zvanično nastupa, došla je sa 9 godina. Zapaženi nastupi u mlađim uzrasnim kategorijama, bili su samo uvod u njene vrhunske juniorske, a sada već i seniorske nastupe. Hyundai Auto Beograd d.o.o. ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru, a na domaćem tržištu prisutan je od oktobra 2002. godine. Kupci na domaćem tržištu sve više prepoznaju kvalitet Hyundai vozila, a o tome govore i podaci o rastu prodaje iz godine u godinu.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.