Ekskluzivno zastupništvo za prodaju uređaja P-Box proizvođača Steinbauer Tuning Technologies, za tržište Srbije.
P Box se može ugraditi u sva vozila sa dizel motorima. Povećava snagu i obrtni moment za 20-30% uz smanjenu potrošnju goriva.

P-BOX - više snage za Vaš automobil
Vozila, u koja je ugrađen uređaj P-Box, odlikuju se većim obrtnim momentom kod nižih obrtaja motora. Komfor u automobilu je veći, menjanje brzina je smanjeno na najmanju moguću meru i poprima osobine automatskog menjača. Sa ugrađenim P-Box-om, maksimalna brzina vozila povećava se i do 10 km na sat. Ovim načinom povećanja snage motora, omogućena je dinamičnija vožnja uz smanjenu potrošnju goriva. Kompanija M&M Intertrade, koja je u vlasništvu Hyundai Auto Beograd-a, dobila je ekskluzivno pravo uvoza i prodaje uređaja P-Box, renomiranog austrijskog proizvođača Steinbauer Tuning Technologies, za tržište Srbije. Steinbauer tuning preuzima garanciju na menjač, motor i pogonski sklop kod svih novih vozila u skladu sa postojećim uslovima garancije ( besplatna zamena tri godine od datuma kupovine). P-Box se ne ugrađuje trajno u vozila, već se po potrebi može preneti u neko drugo vozilo istog ranga. Steinbauer brend ima visoku reputaciju u oblasti povećavanja snage putničkih automobila, komercijalnih vozila, traktora, kamiona i brodova, a specijalno kod optimiziranja potrošnje goriva modernih dizel motora. Steinbauer proizvodi namenjeni su širokom krugu kupaca koji cene udobnu vožnju. P-Box uređaj, uskoro će biti dostupan u maloprodaji kupcima svih modela. Hyundai Motor Co. sa velikim zadovoljstvom saopštava, da su rezultati od prodaje u poslednjih devet meseci na tržištu Rusije, zemalja bivšeg SSSR-a, Istočne i Centralne Evrope, povećani za 21 odsto u odnosu na isti period prethodne godine. Izvanredan uspeh zabeležen je, uprkos nestašici u nabavci za modele tipa Getz, Accent i NF Sonata u ovoj godini, koja je izazavana rastućom potražnjom za ovim modelima širom sveta.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.