Tokom 45. međunarodnog salona automobila, koji je od 23. marta do 1. aprila održan u Beogradu, Hyundai Auto Beograd je, u okviru sajamskog nastupa nagrađenog Grand Prix-em za najbolji sajamski nastup, organizovao je konkurs za najbolju fotografiju pod nazivom „Oživi pejzaž".

Hyundai nagradio maštovitost
Zainteresovanima se nudila mogućnost da na Hyundai štandu - u scenografiji, snime fotografiju na kojoj će do izražaja doći njihova maštovitost. Pravo učešća na neobičnom konkursu su imali kupci Hyundai automobila, kao i svi ostali posetioci sajma. Žiri u sastavu: Dejan Pantelić, Tv voditelj Ljubiša Stojanović Luis, estradni umetnik Nebojša Babić, Studio Orange Zvonko Marković, Modni kreator Tihomir Todorović, UEPS Anđelka Brzulja, Direktor marketinga Hyundai odabrao je dve najbolje fotografije. Autorima će zamenik generalnog direktora Hyundai Auto Beograda, gospodin Željko Vujinović uručiti vaučere, prvoplasiranom za sedam dana boravka u Dubrovniku za dve osobe u hotelu Argosy, i drugoplasiranom vaučer za desetodnevni boravak za četiri osobe u vili Radigost na Kopaoniku. Hyundai Auto d.o.o. Beograd je za vrlo zapažen nastup na 45. salonu u Beogradu dobio Grand prix Udruženja ekonomskih propagandista Srbije za najbolji sajamski nastup.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.