Kompanija Hyundai Auto Beograd gradi na Novom Beogradu u 3. bulevaru novi Hyundai centar - poslovni, prodajni, servisni objekat.
Najveća investicija u auto industriji kod nas, koja iznosi 13 miliona evra, uložena je u izgradnju Hyundai centra na površini od preko 12.400 kvadratnih metara. Početku gradnje prisustvovali su gradski funkcioneri i predstavnici Hyundai-ja iz Beograda.

GRADI SE HYUNDAI CENTAR U BEOGRADU
GRADI SE HYUNDAI CENTAR U BEOGRADU
GRADI SE HYUNDAI CENTAR U BEOGRADU
Kompanija Hyundai Auto Beograd izabrala je Novi Beograd kao polazište svih uspešnih putovanja hiljada vozača koji su nam do sada poklonili poverenje, kao i onih za koje očekujemo da će postati deo Hyundai Motor International porodice. Novi Beograd postaće tačka oslonca svakom vozaču Hyundai automobila, mesto podrške, energije, tehnologije, modernosti. Hyundai Auto Beograd ulaganjem, razvojem, dizajniranjem i gradnjom novog centra objediniće tehnološke inovacije, sigurnost, pouzdanost i sve ono što je našu kompaniju postavilo na mesto 6. svetskog proizvođača automobila.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.