Stanovnici i posetioci Beograda do 6. oktobra imaju mogućnost da upoznaju i30 – prvi Hyundaijev automobil u evropskom C segmentu

Hyundai i30 na izložbi u centru grada
Deset dana posle zvanične promocije za medije i ugledne zvanice, i širokoj publici se pruža mogućnost da se upozna s novim modelom u ponudi Hyundai Auto Beograd d.o.o. – automobilom C klase i30. Novo petovratno putničko vozilo, atraktivnog dizajna, sa prostranom i komfornom kabinom, univerzalno iskoristivim velikim prtljažnim prostorom, snažnim, ekonomičnim i ekološki «prijateljskim» benzinskim i dizel motorima od 28. septembra do 6. oktobra je izloženo na posebnom podijumu ispred Biblioteke grada Beograda (početak ulice Kneza Mihajla, iz pravca Kalemegdana). Osim upoznavanja sa dizajnerskim dometima Hyundaijevih stručnjaka, odnosno sa spoljašnjošću novog modela, zainteresovanima se pruža mogućnost i za kraću test vožnju Hyundaija i30, za koju su spremna vozila parkirana nedaleko od originalnog «štanda» u ulici Kneza Mihajla. Uz propagadni materijal i cenovnike, posetioci izložbe pod otvorenim nebom u centru Beograda imaju mogućnost da osvoje i prigodne poklone – uz uslov da pobede u kompjuterskoj igrici, specijalno osmišljenoj za model i30. Posle prvog javnog prikazivanja u glavnom gradu, štand sa novim automobilom Hyundai i30 će biti postavljen u centralnim delovima drugih većih gradova u Srbiji. Podsećamo da za i30, kao i za ostala Hyundai vozila, važi petogodišnja garancija, a kupci prvih 50 vozila na poklon dobijaju i besplatno petogodišnje kasko osiguranje.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.