Akcije posvećene bezbednosti dece u saobraćaju
Period održavanja akcija: 18.09.-01.10.2010. god.
Vreme održavanja akcije: od 11:00-14:00 (u svakom od gradova sem u Beogradu gde će akcija održati u periodu od 15:00-18:00 h)
Raspored po gradovima: 18.09.- Niš-centralni gradski trg
22.09.-Jagodina-letnja scena izletišta "Potok"
25.09.- Beograd-Trg Nikole Pašića
29.09.-Kraljevo- OTKAZANO zbog najave lošeg vremena
01.10.-Novi Sad-plato ispred SPENS-a


Pokrovitelj akcije: Ministarstvo unutrašnjih poslova
Voditelj: Tijana Dapčević
Muzika: Leontinin dečiji hor "Čarolija"
Akcije se sastoje od sledećih aktivnosti: - Rešavanje konkretne saobraćajne situacije na improvizovanoj raskrsnici. Na licu mesta se pravi raskrsnica sa svim potrebnim segmentima: saobraćajnim znacima, semaforima, pešačkim prelazima /svi ovi rekviziti su dečije igračke/ i učesnicima u saobraćaju /deca koja voze bicikle, rolere, deca pešaci i sl./. Policajci aktivno učestvuju u zadavaju zadataka i odlučivanju ko je od učesnika pravilno rešio saobraćajnu situaciju. - Popunjavanje testova na temu bezbednosti- deca iz viših razreda /četvrti razred/ dobijaju testove sa konkretnim pitanjima vezanim za bezbednost u saobraćaju koja su prilagođena njihovom uzrastu. - Crtanje na temu bezbednosti-jedan deo akcije je rezervisan za decu koja kroz svoje veoma kreativne crteže pokazuju na koji način razmišljaju na temu bezbednosti u saobraćaju. Najboljoj deci i školama biće dodeljene diplome i pokloni koji će im poslužiti da i posle akcije i dalje uče na temu bezbednosti. Osim aktivnosti posvećenih bezbednosti dece u saobraćaju u okviru ove akcije biće organizovana i akcija Before service u okviru koje će svi posetioci naših akcija moći besplatno da pregledaju svoj automobil jer je bezbedan automobil preduslov ukupne bezbednosti u saobraćaju. Sva deca koja sa svojim roditeljima posete ovu akciju imaće priliku da igraju Nintendo video igricu. Na mestima održavanja akcija biće izložena i celokupna gama Hyundai vozila koja će posetioci moći da testiraju i kupe na licu mesta. Pogledajte informacije o prehodnim akcijama u Beogradu, Jagodini i Nišu.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.