Pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova, počinje novi niz akcija Hyundai Auto Beograda posvećenih povećanju bezbednosti dece u saobraćaju.

"Hyundai bojice za bezbedne ulice" za  veću bezbednost dece u saobraćaju
"Hyundai bojice za bezbedne ulice" za  veću bezbednost dece u saobraćaju
"Hyundai bojice za bezbedne ulice" za  veću bezbednost dece u saobraćaju
"Hyundai bojice za bezbedne ulice" za  veću bezbednost dece u saobraćaju
U subotu 18.09. na centralnom gradskom trgu u Nišu održana je prva u nizu ovogodišnjih akcija pod nazivom "Hyundai bojice za bezbedne ulice" koje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova organizuje Hyundai Auto Beograd. U akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju u Nišu je učestvovalo 150 dece iz osnovne škole "Učitelj Tasa" koja su se takmičila u kvizu znanja, likovnom konkursu i kreativnoj radionici "Deca na raskrsnici". Deca prvog i drugog razreda takmičila su se u crtanju na temu bezbednosti u saobraćaju a deca trećeg i četvrtog razreda su pokazala izvanredno znanje na testovima poznavanja saobraćajnih propisa i tokom simulacije saobraćajnih situacija na raskrsnici. Program je vodila Tijana Dapčević, prisutnu decu je zabavljao dečiji hor "Čarolija" a žiri sastavljen od predstavnika MUP-a je ocenjivao decu u sve tri discipline. Školama i najuspešnijim učenicima u svim oblastima takmičenja, dodeljeni su edukativni kompleti, knjige na temu bezbednosti, saobraćajni znaci i raskrsnice koji će im poslužiti da prošire svoje znanje iz ove veoma bitne oblasti. U toku septembra i oktobra ove godine Hyundai Auto Beograd će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova realizovati još 4 akcije posvećene bezbednosti dece u saobraćaju širom Srbije i to: 22.09. u Jagodini, 25.09. u Beogradu, 29.09. u Kraljevu i 01.10. u Novom Sadu. U skladu sa aktivnostima koje širom sveta organizuje Hyundai Motor Company, Hyundai Auto Beograd je u septembru 2008. pokrenuo dugoročnu akciju posvećenu povećanju bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom „Hyundai bojice za bezbedne ulice" i već treću godinu za redom organizuje obuke školske dece u oblasti bezbednosti u saobraćaju. Slične aktivnosti se planiraju i u narednim godinama, jer je briga o bezbednosti dece u saobraćaju dugoročno opredeljenje Hyundai Auto Beograda.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.