Omiljeno mesto okupljanja ljubitelja Hyundai automobila

Hyundai café

 U poslovnom centru u ulici Milutina Milankovića 7V, u kojem je smešten Hyundai centar, u maju 2009. godine otvoren je Hyundai cafe. Otvaranjem Hyundai cafe-a realizovana je ideja da se članovima Hyundai kluba omogući organizovano druženje, a svim posetiocima cafe-a boravak u prijatnom ambijentu uz mogućnost upoznavanja Hyundai modela i aktuelnih dešavanja. 

Veliko nam je zadovoljstvo što smo prvi u Srbiji započeli ovakav projekat i pružili prijatan kutak za druženje svim ljubiteljima našeg brenda. Hyundai club postoji već nekoliko godina, okuplja više od 800 članova koji su vlasnici Hyundai vozila ali i zaljubljenici u Hyundai brend. Osim brojnih privilegija za članove kluba, Hyundai cafe je zamišljen i kao mesto za druženje i razmenu iskustava svih vlasnika Hyundai automobila. Članovi kluba su dragi gosti na svim bitnim događajima kao što su promocija novog modela, test vožnje i ostale akcije koje Hyundai Auto Beograd organizuje. „Originalno, prijatno, udobno ", bili su komentari onih koji su imali prilike da dođu u Hyundai cafe. 

Neposredno nakon otvaranja je postao omiljeno mesto vlasnika Hyundai vozila koji mogu provesti prijatno vreme dok čekaju na svoj servisni pregled uz besplatnu kafu, kao i onih koji su posetili Hyundai salon jer razmišljaju o kupovini novog automobila. Mnogi od njih su posle preuzimanja ključeva svog novog automobila otišli u Hyundai cafe da nazdrave za srećan početak. 

Ako i Vi želite da budete deo ove naše Hyundai priče posetite nas i uverite se da je poseban. 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.