Hyundai Motor dobio najviše ocene na godišnjem nivou prema studiji J.D. Power za kvalitet.

- Hyundai Tucson I Hyundai Accent dobili najviše nagrade za kvalitet

- Kompanija ostvarila četvrto mesto u opštem plasmanu u industriji četvrtu godinu za redom

- Elantra i Santa Fe drugo rangirani u svojim segmentima

JD Power nagradio Hyundai

Hyundai se nalazi na četvrtom mestu među svim brendovima  u industriji prema studiji  o kvalitetu  (IQS) za 2015. Godinu koju sprovodi  J.D. Power. U Sjedinjenim Američkim Državama, i na drugoj poziciji u kategoriji ne-premijum brendova. Pored toga, Hyundai Tucson model za 2015. godinu je nagrađen za najviši kvalitet u segmentu malih SUV vozila kao I model Hyundai Santa Fe koji je drugu godinu za redom nagradjen najvišim ocenama u svom segment. 

,,Hyundai je posvećen pružanju izuzetnog kvaliteta vozila svojim vlasnicima ", rekao je Frank Ferrara, izvršni potpredsednik, , Hyundai Motor America. ,,Ne samo da  radimo  ozbiljno na poboljšanju  kvaliteta naših postojećih modela, već radimo na tome da svaki naš novi model  koji napusti naša  proizvodna postrojenja  zadovoljava najviše standarde kvaliteta. Važno je da naši klijenti budu zadovoljni svojim vozilima, to se postiže pružanjem kvaliteta i  stalnom edukacijom naših klijenata kako bi što uspešnije koristili  sve funkcije na svom vozilu .  Ove nagrade I rezultati dokazuju da smo uspešni u povezivanju sa našim kupcima na svim nivoima. "

,,IQS’’- studija o kvalitetu, postoji već 29. godini, služi kao referentna tačka za kvalitet novih vozila uzimajući u obzir prvih  90 dana vlasništva nad vozilom. Prema studiji, za modele Tucson i Elantra vlasnici  su prijavljivali znatno manje problema na svojim vozilima nego na bilo bilo kojim drugim malim SUV  modelima ili modelima manjih automobila.

,,Mali SUV modeli , kao  i manji modeli automobila  uopšte su  najpopularnija vozila na putevima danas i skoro svaki proizvođač automobila nudi svoje proizvode koji se takmiče u ovim segmentima, pružajući potrošačima mnoštvo opcija  koje mogu odabrati ", rekao je Mircea Gradu, izvršni direktor, inženjering i kvalitet Hyundai Motor America. ,,Accent i Tucson su  najviše rangirani u svojim segmentima, gde vlada jaka konkurencija,  za visok kvalitet  koji pružaju svojim vlasnicima , kao I bezbrižnost koja je bitan činilac prilikom kupovine vozila."

Hyundai ima ukupno četiri najviše rangirana modela u svojim segmentima, I to na prve dve pozicije, uključujući najviša priznanja u svojim segmentima za Tucson i  Accent kao I drugo plasirani za modele Elantra i Santa Fe. Ukupna ocena za Hyundai je  ukupno 95 problema na 100 vozila, što je za 17 problema  manje nego što je prosek industrije.

Ovogodišnji rezultati studije svrstali su Hyundai četvrti put za redom među prva četiri brenda u industriji u celokupnom plasmanu.

 Studija se zasniva na odgovorima od više od 84.000 kupaca i zakupaca novih modela  vozila za 2015.godinu ispitanih nakon  90 dana vlasništva.

Studija se bazira na istraživanju koje sadrži 233-pitanja, osmišljena da pruži odgovore  proizvođačima sa informacijama za što lakšu identifikaciju problema i poboljšanje kvaliteta svojih proizvoda.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.