Hyundai Santa Fe dobio dva prestižna priznanja

Jedan od najpoznatijih  Hyundai  SUV modela, Santa Fe, nedavno je dobio dve prestižne nagrade: ''Najbolji izbor bezbednog vozila za 2011. godinu'' koju je dobio od strane I.I.H.S. instituta, američke neprofitne organizacije čiji je cilj smanjenje broja udesa, povreda i šteta u saobraćajnim nesrećama. Drugo priznanje koje je osvojio Santa Fe je ''Najbolje polovno vozilo u 2011. godini'' koji je ovaj Hyundai SUV dobio od poznatog automobilskog magazina iz Velike Britanije ''WhatCar''.   

Aktuelni model Santa Fe-a i dalje osvaja tržišta širom sveta i dobija nagrade u mnogim kategorijama.

Ulaganje u bezbednija vozila je trajno opredeljenje Hyundai Motor Company, nagrade koje modeli osvajaju širom sveta su potvrda uspeha na ovom polju. Međutim,  veću pažnju je izazvala nagrada koju je Santa Fe dobio kao najbolje polovno vozilo u 2011. godini u oštroj konkurenciji i kriterijumima Velike Britanije.

U sveobuhvatnoj analizi velikog broja konkuretskih modela, Santa Fe je u SUV klasi prepoznat kao najbolja kupovina polovnog vozila uzimajući u obzir mnoge aspekte kojima se u današnje vreme rukovode kupci automobila: cena, kvalitet, garancija, bezbednost, potrošnja, komfor, troškovi održavanja … ''WhatCar'' navodi da Santa Fe nudi prostor, praktičnost i pouzdanost po pristupačnoj ceni što su bili osnovni kriterijumi za dodelu ovog priznanja. Santa Fe je pored toga veoma prijatan za vožnju, udoban i ima precizne sisteme upravljanja. U stanju je da ispuni i prosečne Off road zahteve, a njegova snaga, veličina i težina čine ga idealnim i za potrebe vuče /prikolica, kamp-prikolica, brod…/. 2,2 litarski dizel motor je snažan i ne stvara buku prilikom vožnje tako da je Santa Fe dobro rešenje i za duža putovanja.

Zahvaljujući navedenim karakteristikama Santa Fe-a je uspeo da skine sa trona Land Rover Discovery  koji je ovo  priznanje poneo u 2010. godini. Značaj ovog priznanja je veći tim pre što je poznato da Velika Britanija ima razvijeno i bogato auto tržište.           

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.