''Tim Hyundai '' – ambasadori Hyundaija na ''Euro 2012.''

Hyundai Motor Company kao top partner predstojećeg evropskog prvenstva u fudbalu ''EURO 2012''  najavio je novu inicijativu za nastupajući fudbalski spektakl -''Tim Hyundai''. Ovaj tim sačinjava 5 poznatih evropskih fudbalera, vrhunskih profesionalaca, koji će biti ambasadori Hyundai brenda tokom evropskog prvenstva '' EURO 2012''. Iker Kasiljas /Španija/, Lukas Podolski /Nemačka/,Đuzepe Rosi /Italija/, Karim Benzema /Francuska/ i Danijel Staridž /Engleska/ će biti ambasadori brenda Hyundai u promotivnim kampanjama tokom evropskog prvenstva u fudbalu  2012. god.

Allan Rushfort, viši podpredsednik Hyundai Motor Europe je tim povodom rekao: ''Petorica ambasadora će biti konkurenti na terenu tokom predstojećeg takmičenja''EURO 2012'', ali su ujedinjeni  po svojoj strasti za fudbalom i veliko je zadovoljstvo sakupiti ih kao ''Tim Hyundai''. Njihova odlučnost i talenat  ih izdvaja na terenu i svako od njih ima potencijal da bude odlučujući igrač tokom ovogodišnjeg turnira''.   

Osim ove novosti kompanija Hyundai će se pred nastupajuće evropsko prvenstvo u fudbalu uključiti i u dobrotovorne aktivnosti koje imaju za cilj da podrže mlade ljude da ostvare svoje ambicije i u budućnosti postanu fudbalske zvezde. Na Hyundai Facebook stranici korišćenjem posebne aplikacije www.facebook.com/Hyundaiworldwide fanovi mogu da  ''lajkuju'' omiljenog igrača a za svaki ''lajk'' Hyundai će donirati 1 euro.

Kompanija Hyundai se nada da će na ovaj način sakupiti sumu od 250.000 eura donacije.   

  

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.