Hyundai podržava mlade talente!

Nikola Milojević velika nada srpskog tenisa koji je od 2011. god. promoter Hyundai Auto Beograda u poslednje vreme niže uspeh za uspehom. Na turneji po Aziji Nikola je osvojio dva juniorska turnira prve ketegorije, prvi na Filipinima a zatim i u Maleziji. Posle ovih velikih uspeha Milojević je zauzeo 5 mesto na listi najboljih teniskih juniora sveta.

Teniski znalci prognoziraju da ne treba da brinemo za budućnost srpskog tenisa. Osim velikih tenisera koji već nekoliko godina suvereno vladaju svetskom teniskom scenom dolaze i mlade nade koje mnogo obećavaju. Nikola Milojević je svakako jedna od njih. Podatak da je nedavno održan turnir  na Filipinima dobio bez izgubljenog seta dovoljno govori sam za sebe.

Ali bitnija od ovih plasmana je činjenica da je Nikola Milojević najbolje plasiran šesnaestogodišnjak  na svetskoj rang listi. Svi igrači koji su bolje plasirani od njega su praktično već seniori.

  

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.