Garancija 5 godina bez ograničenja

Hyundai garantuje neograničen broj pređenih kilometara za 5 godina, pomoć na putu i besplatne kontrolne preglede

Hyundai Auto Beograd je nedavno u Srbiju uveo fabričku petogodišnju garanciju bez ograničenja pređene kilometraže. Garancija važi u svim zemljama Evrope i sveta podjednako kao što važi i u Srbiji.

Hyundai Auto Beograd, jedan od najprodavanijih brendova u Srbiji, poboljšao je uslove garancije za sve kupce novih Hyundai vozila. Svaki kupac novog vozila dobija fabričku garanciju 5 godina bez ograničenja u pređenoj kilometraži. Ozbiljnosti koju Hyundai podiže na viši nivo dodatno doprinosi fabrička garancija, važeća u celom svetu. To znači da će vlasnik Hyundai vozila, koje ima ovu garanciju, svoja prava moći da ostvari u bilo kom Hyundai ovlašćenom servisu širom Evrope i sveta. Garancija 5 godina bez ograničenja kilometraže odnosi se na sve elektronsko-mehaničke delove na vozilu dok je garancija na koroziju 6 godina bez ograničenja pređene kilometraže.

Svi kupci novih vozila, pored povoljnijih garantnih uslova dobijaju i besplatnu 24/7 pomoć na putu i besplatne godišnje kontrolne preglede za vreme trajanja garantnog perioda koji važe na teritoriji Republike Srbije.

Pomoć na putu 24/7 obuhvata prevoz vozila od mesta kvara do najbližeg Hyundai ovlašćenog servisa, prevoz svih lica iz vozila, prevoz priključnog vozila do najbližeg Hyundai ovlašćenog servisa, organizaciju predaje vozila za zamenu i td.

Besplatni godišnji kontrolni pregledi omogućeni su svim vlasnicima novih vozila za vreme trajanja garantnog perioda. Ovo podrazumeva da vlasnik vozila jednom godišnje može proveriti stanje svog vozila u ovlašćenom Hyundai servisu potpuno besplatno. Pregled se vrši u 13 tačaka i između ostalog obuhvata proveru nivoa svih tečnosti, baterije, kočnica, klima uređaja, pneumatika i td.

Uvođenjem garancije 5 godina bez ograničenja broja pređenih kilometara, Hyundai je napravio veliki korak ka poboljšanju zadovoljstva kupaca. Vlasnici Hyundai novih vozila sada mogu biti još spokojniji, jer je ostvarenje njihovih garantnih prava sada još lakše, brže i sigurnije.

 

ZIP dokument | 0.36MB press_information_-_5_godina_unlimited.doc

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.