Intertravel preuzeo prva Hyundai vozila

Agencija Intertravel je 03.07.2013. godine preuzela svojih prvih 10 Hyundai vozila za svoj vozni park. Intertrvel je odabrao modele i10, i20 i i30 kao renomirane modele na polju pouzdanosti, funkcionalnosti i isplativosti. Hyundai Auto Beograd poželeo je Intertravelu srdačnu dobrodošlicu u Hyundai porodicu.

Agencija Intertravel osnovana je u Beogradu 2008. godine. Agencija se bavi prodajom avio karata ali i aranžmana, putnog osiguranja i ostalih turističkih usluga. Agencija je deo Putnik grupe koja se u Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoji i Srbiji bavi poslovima prodaje avionskih karata i ostalim uslugama u oblasti turizma.

Ono što posebno izdvaja celu grupu, ali i Intertravel u odnosu na ostale agencije u Srbiji, jeste jedinstveni servis. Call Centar servisira klijente 365 dana u godini bez obzira na praznike i vikende, i to na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku. Ovakva jedinstvena usluga po svojoj sveobuhvatnosti i odnosu prema klijentima podrazumeva i vrhunski kvalitet. A saradnja Putnik grupe sa brojnim avio kompanijama garantuje atraktivne cene.

U bogatoj turističkoj ponudi agencije Intertravel izdavaja se i rent-a-car usluga. Deset novih Hyundai vozila su novina i proširenje u ponudi agencije. U ponudi će biti modeli i10, i20 i novi i30 koji će, svaki na svoj način, moći da zadovolje zahteve koji se pred njih postave i omoguće udoban i bezbedan transport.

ZIP dokument | 0.35MB press_information_-_intertravel.doc

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.