- Nova umetnička instalacija izložena u Hyundai Motor studiju naglašava preciznost i strast inženjeringa

- Jedinstvena kreacija daje detaljan pregled unutrasnjosti Genesis Coupe automobila

- Hyundai Motor studio u Seulu najavio nastavak svoje
,,Car rotator’’ izložbe

- Galerija promoviše Hyundai brend i automobile kroz umetničke radove

Jedinstvena perspektiva savremenog automobila

Hyundai Motor je predstavio novu I jedinstvenu umetničku instalaciju u Hyundai Motor studiju u  Seulu,  koja  u prvi plan ističe preciznost i strast  inženjeringa uz  jedinstven prikaz modernog automobila.

Instalaciju pod nazivom  ,,Ensemble’’, osmislila je I izradila popularna južno korejska  medijska umetnička grupa ,,Everyware’’.

Instalacija prikazuje  svu živost I lepotu mašinsih postrojenja prikazujući mnoge komponente Hyundai Genesis Coupe modela.

Automobil je kroz instalaciju prikazan na  takav način  da odaje utisak kao da je vreme stalo u trenutku eksplozije, delovi koji lebde kroz  prostor, što je postignuto  korišćenjem čeličnih niti uz pomoć kojih su komponente  medjusobno povezane.

Kako  bi  posetiocima Hyundai Motor studija  pružili pravi užitak I na njih ostavili upečatljiv utisak umetnici ove popularne  medijske grupe su takođe dizajnirali  mrežu minijaturnih puteva koji  lebde sa svih strana automobila, I na kojima su  minijaturni automobili opremljeni kamerama koje emituju sliku u realnom vremenu I prostoru preko nekoliko ekrana koji su postavljeni duž zidova studija, pružajući posetiocima jedinstveno iskustvo o automobilu iz neobične perspektive.

Izvršni potpredsednik Hyundai Motor kompanije  gospodin Won Hong Cho, prokomentarisao je : ,, Zamisao nam je da kroz ovu umetničku instalaciju predstavimo pravac razvoja našeg brenda u moderan premijum brend ,  brend koji pruža nova iskustva i vrednosti koje prevazilaze očekivanja kupaca kroz načine koji su svojstveni samo Hyundai Motor kompaniji. "

,,Everyware’’  umetnička grupa je poznata po svom načinu vidjenja  I predstavljanja uzajamne veze izmedju ljudi I mašina u svakodnevnim  životnim situacijama kroz svoje umetničke instalacije.

Ova umetnička instalacije predstavlja sklopove automobila na jedan poseban I drugačiji način, gledane iz ugla arhitekture I inžinjeringa. 

Ovom velikom umetničkom postavkom Hyundai  nastavlja sa razvojem svoje filozofije o komunikaciji  i saradnji sa svojim kupcima, kako bi zajedno oblikovali budućnost automobilske kulture.

Hyundai Motor studio Seul je takođe obnovio svoju  već kultnu ,,Rotator’’ instalaciju, koju  čini devet Sonata automobila postavljena pod različitim uglovima I na različitim visinama, koja trenutno krasi spopljašnje zidove studija.   Vozila iz ove instalacije biće zamenjena drugim modelima kao što su Genesis, Sonata i i40, dodatno spajajući genijalnost I fleksibilnost Hyundai Motor kompanije.

Instalaciju je moguće videti do kraja septembra, kada će biti zamenjena novom.

Hyundai Motorstudio je  osmišljen kao kulturni prostor za automobile.

Otvoren u maju mesecu za posetioce, kako bi  pružio mogućnost  I široj javnosti da slobodno iskusi sve prednosti Hyundai automobila i automobilske kulture. Od decembra 2014. godine do maja 2015. godine ,  koliko je trajala postavka pod nazivom ,, Princip of Motion 2’’ poznatih svetskih likovnih umetnika takodje je bila veoma uspešna. 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.