HYUNDAI MOTOR predstavio svoj prvi kompaktni SUV model pod nazivom Creta. Creta je premijum kompaktni SUV model elegantnog dizajna, sportskog profila i odvažnog stava.

Predstavljen Hyundai Creta

Hyundai Motor Company je danas predstavio svoj prvi kompaktni SUV model pod nazivom Creta.

Creta je dizajnirana u skladu sa premium izgledom i prati osnovu filozofije dizajna Hyundai Motor kompanije. Harmonija I skladnost prednjeg dela, uz sportski izgled zadnjeg dela, upotpunjena mnoštvom detalja odlikuju ovaj kompaktni SUV model.

Creta je smelog i glamuroznog izgleda sa jedinstvenom šestougaonom rešetkom hladnjaka , uglađenog profila i stabilnih linija. Dodatno, ima skriveni centralni stub kako bi ovaj model imao jedinstven i dinamičan imidž, dodatno odajući utisak otvorenosti i prozračnosti kabine automobila .

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.