- Hyundai Motor će predstavi drugi deo svog projekta ‘'Skulptura u Pokretu " 13. aprila

- Nova kinetička instalacija u formi talasa u pokretu - prikaz kretanja tečne materije kroz umetničko stvaralaštvo

Hyundai Motor na milanskoj nedelji dizajna

Hyundai Motor Company će učestvovati na ovogodišnjoj Nedelji dizajna u Milanu, koja se počinje u ponedeljak, 13. aprila, sa svojom novom umetničkom postavkom I delima, koja slave odnos između pokreta u prirodi i automobilskog sveta.

Na dan otvaranja izložbe Hyundai Motor će predstaviti svoju potpuno novu ‘’Kinetic Art’’ instalaciju, koja je deo projekta pod nazivom ‘’skulptura u pokretu ‘’. Skulptura u pokretu predstavlja deo zajedničkog projekta kompanije Hyundai Motor sa umetnicima, koji će potrošačima približiti i bolje im pojasniti filozofiju dizajna kompanije. Projekat "Skulptura u pokretu ‘’ precizno oslikava kretanje u prostoru i između prostora - aludirajući na način na koji Hyundai Motor kompanija deli umetnost tako što će ova postavka  obići različite gradove širom sveta.

Ove godine, donoseći pokret, kroz najnoviju instalacija - pod nazivom 'Helio Curve', poprima formu i stalno kretanje talasa, a drvene kocke kojima je skulpura povezana oponašaju žive organizme, demonstrirajući putanju, tj. momenat kretanja.

Saradnja Hyundai Design Centra iz Kalifornije sa umetnikom Rubenom Margolin je omogućila da ova zanimljiva i impresivna kinetička instalacija koja kombinuje logičan svet matematike sa složenim pokretima, struktura i čulnosti prirode.

Da bi se dobio maksimalan doživljaj ‘’Helio Curve’’ skulpture, Hyundai je takodje dizajnirao I stvorio u svojoj istraživačkoj laboratoriji jedinstven zvuk (soundtrack), inspirisan pokretima novog umetničkog dela i koji ujedno odaje počast živahnosti prirode i mirnoj energiji koja nas okružuje. Soundtrack će premijerno biti emitovan tokom specijalnog DJ predstavljanja 13. aprila , kada će biti otkriveno I ovo novo umetničko delo.

Ostale informacije I detalji ‘’Helio Curve’’ postavke će biti objavljeni 13. aprila.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.