Međunarodni Tucson test drive

U Srbiji je 23. i 24. septembra, u organizaciji Hyundai Srbijaa i Hyundai Motor Company održana test vožnja za novi Tucson za novinare iz istočne i jugoistočne Evrope. Učestvovalo je preko 40 novinara iz 6 zemalja zajedno sa predstavnicima Hyundai brenda za pomenuti region.

Konferencija za novinare održana je u hotelu Crowne Plaza u Beogradu gde se prisutnima obratio gospodin Jin Wook Oh, rukovodilac Hyundai Motor Company kancelarije zadužene za istočnu i jugoistočnu Evropu, a zatim i gospodin Slavc Habič, direktor Hyundai Srbijaa, novog distributera za Hyundai brend u Srbiji.

Po završetku konferencije, novinari iz šest zemalja imali su prilike da prvi put probaju novi Tucson. Za tu priliku Hyundai Srbija je pripremio dvadeset primeraka vozila sa različitim tipovima motora i menjača koju su obuhvatali 1.6 GDI benzinski motor, zatim 1.6 T-GDI motors sa turbinom i novim sedmostepenim automatskim menjačem sa duplim kvačilom koji raspolaže za 177 KS. Od dizela bili su prisutni 1.7 i 2.0 motori, sa ručnim i automatskim menjačima.

Prva vožnja odvijala se na relaciji hotel Crowne Plaza - NAVAK kako bi gosti bili u prilici da ocene ponašanje vozila na auto putu. Na poligonu NAVAK predstavnici medija imali su priliku da po prvi put probaju novi Tucson u svim uslovima vožnje, kako na asfaltu tako i van puta na off-road poligonu i da do detalja testiraju njegove mogućnosti, kočione i druge važne osobine.

Drugi deo test vožnje obuhvatao je obilazak nacinalnog parka Fruška Gora gde su naši gosti, predstavnici medija, u realnim uslovima provozali Tucsone regionalnim putevima upoznavši usput lepote naše zemlje.

Kako je sve izgledalo možete pogledati na našem Youtube kanalu ili klikom OVDE.
 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.