Hyundai u Srbiji promoviše Evropsko prvenstvo u fudbalu. Održana promocija na Adi Ciganliji.

Održana promocija UEFA 2016 na Adi Ciganliji

U subotu 18.06.2016, u Beogradu, na Adi Ciganliji, Hyundai Srbija Beograd, generalni zastupnik Hyundai vozila za Srbiju, održao je promociju Evropskog prvenstva u fudbalu.

Posetioci su imali priliku da se lepo zabave i učestvuju u takmičenju u stonom fudbalu,pucanju penala i pimpovanju lopte, i da uzmu učešće u Facebook takmičenju u pogađanju rezultata utakmica u toku Evropskog prvenstva. Prisutne je zabavljao Inspektor Blaža.

Naredno druženje uz promociju Evropskog prvenstva u fudbalu zakazano je za dane 30.06.-01.07.2016 na centralnom gradskom trgu u Kraljevu.

Hyundai Motor Company podržava vrhunski sport, prvenstveno najvažnija svetska fudbalska takmičenja. Hyundai je saradnju sa FIFA započeo pre više od 15 godina, 1998. godine, kada je potpisan ugovor o sponzorstvu 13. FIFA takmičenja, uključujući i ugovor za FIFA Svetski kup Koreja – Japan 2002. godine. Ovaj ugovor je zatim produžen do FIFA Nemačkog kupa 2006-te godine, da bi nakon toga usledio dugoročni ugovor o nastavku partnerstva do 2022. godine.

Hyundai Motor Company smatra sponzorstvo fudbala jednim od ključnih elemenata u svojoj globalnoj strategiji, kao efikasan način komunikacije sa svojim kupcima. Deleći sa njima strast prema fudbalu, Hyundai sa svojim kupcima gradi i produbljuje međusobnu povezanost.

Kompanija Hyundai Motor Group, raspolaže inovativnom poslovnom strukturom sposobnom da zaokruži čitav proizvodni sistem od čelika do gotovih automobila. Angažovanjem osam fabrika širom sveta i sedam dizajnersko - tehničkih centara širom sveta, u 2015. godini prodato je 4,96 miliona vozila globalno. Hyundai Motor Company nastavlja svoj razvoj kako bi poboljšala proizvodni line up lokalizovanom proizvodnjom modela u nastojanju da ojača svoju vodeću poziciju u razvoju nove tehnologije, započevši prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik, posebno kada je u pitanju model Tucson.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.