Tucson osvojio priznanje Zlatni Auto

Hyundai Tucson najpopularniji je automobil u Srbiji u kategoriji kompaktnih krosovera! U 3. izboru za automobil godine, "Zlatni auto", koji se održava u organizaciji magazina "Auto Bild", posetioci portala blic.rs, čitaoci magazina i članovi stručnog žirija dodeli su najviše poena novitetu Julia italijanskog proizvođača Alfa Romeo. Hyundai Tucson osvojio je nagradu Zlatni automobil 2016 u kategoriji kompaktnih krosovera.

Priznanja pobednicima uručena su na gala svečanosti u Stadion Hall-u u Beogradu, koji se nalazi u okviru TC Stadion.

Izbor za "Zlatni auto", koji se održava pod generalnim pokroviteljstvom kompanije OMV, sastoji se iz dve faze ocenjivanja kandidata. U prvoj, čitaoci magazina "Auto Bild" i posetioci portala "blic.rs" mogli su da glasaju za svoje favorite, podeljenje po kategorijama. Ove godine, 44 automobila našla su se u sedam kategorija, a za njih je za mesec dana koliko je trajao prvi krug, pristiglo tačno 22.039 glasova. Posle ove faze, iz svake kategorije su se, prema broju glasova, po tri automobila plasirala u finalni krug, osim u kategoriji luksuznih i sportskih automobila, u kojoj je pobednik odlučen samo na osnovu glasova publike.

Drugi krug glasanja predviđen je kao ocenjivanje finalista od strane petočlanog stručnog žirija. Od njihovih ocena, dobijani su koeficijenti, kojima se množeni glasovi publike, od kojih su dobijeni konačni poeni na osnovu kojih su određeni pobednici po kategorijama i pobednik u generalnom plasmanu.

Pobednici po kategorijama nagrađeni su trofejima, a pobednik u kategoriji kompaktnih krosovera je Hyundai Tucsonu. Veliki trofej "Auto Bilda", primio je Slavc Habič, generalni direktor Hyundai Srbija.

Hyundai je još jednom dokazao da je jedan od lidera na tržištu i da spreman da pruži maksimum kvaliteta i udobnosti svojim kupcima po izuzetnoj ceni.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.