Tucson i Genesis nabolji po zadovoljstvu korisnika
  • J.D. Power proglasio je Tucson i Genesis naboljim po zadovoljstvu korisnika tehnologijom u kategorijama manjih vozila i vozila srednje veličine premium segmenta
  • Tucson je nabolje ocenjen u šest kategorija
  • Genesis je nadmašio 20 konkurenata i najbolje je ocenjen u svom segmentu

J.D. Power proglasio je Tucson i Genesis naboljim po zadovoljstvu korisnika tehnologijom u kategorijama manjih vozila i vozila srednje veličine premium segmenta. Istraživanje je razmatralo zadovoljstvo korisnika upotrebom ugrađenih tehnologija. Svaki od modela prevazišao je konkurenciju u svojim segmentima. Tucson je najbolje ocenjen u šest kategorija: zaštita od sudara, comfor i udobnost, pomoć u vožnji, zabava i mogućnosti povezivanja, navigacija. Genesis je pobedio 20 konkurenata u svom segmentu.

“Vozačima su najvažnije napredne tehnologije namenjene udobnosti i bezbednosti. Veoma smo srećni što naši modeli prevazilaze očekivanja kupaca u svojim segmentima.” Rekao je Mircea Gradu, direktor razvoja i kvaliteta u Hyundai Motor America. “Hyundai Motor je posvećen pružanju boljih tehnoloških rešenja svojim korisnicima. Među prvima smo standardizovali ugradnju sistema kao što su AEB, LDWS, Apple CarPlay i Android Auto.”

Tucson je opremljen naprednim sigurnosnim funkcijama kao što su sistem za sprečavanje napuštanja vozne trake (LDWS), sistem za otkrivanje vozila u mrtvom uglu (BSD) i sistem za automatsko kočenje (AEB). Tucson takođe nudi  LCD ekran osetljiv na dodir dijagonale 5” i kameru za hod unazad u standardnoj opremi.

Genesis sadrži paket aktivnih tehnlogija za povećanje bezbednosti kao što su sistem za automatsko kočenje u hitnim situacijama (AEB), automatski tempomat sa sistemom za upozernje prilikom napuštanja vozne trake (LDWS), sistem za pomoć zadržavanja vozila u traci (LKA), sistem za otkrivanje vozila u mrtvom uglu (BSD), elektronsku kontrolu stabilnosti (ESC)… Genesis takođe poseduje i sistem za skretanje u slučaju nužde koji automatski menja podešavanje kontrole stabilnosti kako bi ga prilagodio skretanju u slučaju nužde i izbegao čeoni sudar.

J.D. Power je kompanija koja se bavi analizom podataka iz oblasti marketinga i navika kupaca sa ciljem da pomogne svojim klijentima da izmere, razumeju i unaprede  ključne parametre poslovanja koji direktno utiču na rast profita. J.D. Power  dostigao je lidersku poziciju na tržištu svojom objektivnošći, visokim standardima i kompleksnom platformom za analizu podataka.

 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.