Superheroji na putu

Hyundai Srbija dodelila nagrade najuspešnijim autorima likovnih radova na temu bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom “Superheroji na putu”

• U dečijoj galeriji Eureka na Novom Beogradu, u utorak 06. 06.2017, otvorena je izložba najuspešnijih dečijih likovnih radova na temu bezbednosti u sabraćaju.

• Radovi su nastali u nizu edukacija i kreativnih radionica pod nazivom “Superheroji na putu” održanih u toku aprila ove godine.

•Autorima tri najuspešnija likovna rada dodeljene su lepe nagrade kao i tri specijalne nagrade.

U galeriji Eureka na Novom Beogradu, u utorak 06.06.2017 otvorena je izložba likovnih radova i dodeljene nagrade najboljim malim umetnicima koji su na kreativan način izrazili svoj doživljaj važnosti poštovanja saobraćajnih pravila.

Akcije u svrhu povećanja bezbednosti u saobraćajudece školskog uzrasta, već devet godina organizuje Hyundai Srbija, uz podršku Regionalne centrale Hyundai Motor Company.
Na javnim časovima u toku aprila, učestvovali su učenici osnovnih škola, kao i veliki broj posetilaca tržnih centara. Deca su učila kroz igru i likovno izražavanje, od saobraćajca i njegovih pomoćnika, rešavanje  zadatih saobraćajnih situacija, bezbedan prelaz preko raskrsnice i poznavanje saobraćajne signalizacije. Roditelji su zajedno sa svojim mališanima prošli obuku pravilne upotrebe dečijeg sedišta, od strane instruktora Atlasa. Na otvaranju izložbe 06.06.2017.,u dečijoj galeriji Eureka, izloženi su najuspešniji likovni radovi, od kojih su najbolji nagrađeni.

Generalni direktor, gospodin Slavca Habič obratio se prisutnima, rečima: ”Hyundai Srbija dugoročno podržava akcije koje na globalnom planu sprovodi Hyundai Motor Company. Nadam se da smo pomogli da se skrene pažnja javnosti na ovu važnu temu i da su učesnici ove akcije stekli nova znanja o saobraćaju i da će ih primeniti u svakodnevnom životu.”

Događaju su prisustvovali predstavnici škola,sa kojima je Hyundai Srbija uspostavila dugoročnu saradnju.  Predstavnicima škola Radoje Domanović, Branislav Nušić i Svetozar Miletić, bez kojih akcija ”Superheroji na putu” ne bi bila moguća, Hyundai Srbija se posebno zahvalila na učešću dodelom Zahvalnica. Akciju je podržao i poznati glumac Slaven Došlo.

Događaju je prisustvovala i gospođaMarina Cikuša, defektolog škole Miodrag Matić, vođa tima za podršku učenicima. Osnovna škola Miodrag Matić,jedina je škola za decu sa cerebralnom paralizom u Srbiji.Škola vrši prevoz dece od kuće do škole i nazad. U želji da im bar malo olakša njihov zahtevan posao,Hyundai Srbija je organizovala prikupljanje sredstava, donacija u toku samog događaja kao i u Hyundai centru na Novom Beogradu, prikupljanje sredstava će trajati do kraja meseca. 

Zatim je usledio najlepši deo večeri, dodela nagrada najboljim malim umetnicima koji su svojim likovnim radovima skrenuli pažnju na bezbedno ponašanje u saobraćaju. U selekciji radova i postavci izložbe su pomogli stručni saradnici iz studija Lemon Berry.

Nagrade su osvojili Ena Ćirović, Strahinja Kobiljski i Aleksandra Mitrović.

Po završetku zvaničnog programa, deca su se priuključila kretivnoj radionici koju je osmislio Lemon Berry studio.

Na ovaj način se Hyundai Srbija zahvalila još jednom svim učesnicima akcije, u nadi da su deca naučila puno o ovoj, za život važnoj temi, da su roditelji ozbiljno shvatili da treba svojim primerom da im ukažu na bezbedno ponašanje, i da je na ovaj način pažnja javnosti usmerena na temu bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta. 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.