Propozicije učešća javnog obećanja nagrade testiraj Hyundai vozila i možeš osvojiti odlazak na svetsko prvenstvo u fudbalu!

Testiraj Hyundai vozila i osvoji odlazak na  svetsko prvenstvo u fudbalu!

Mogu učestvovati isključivo punoletne osobe. Učesnik se prijavljuje tako što dolazi u salon i sa prodavcem obavlja test vožnju Hyundai vozila bilo kojeg modela. Učesnik se fotografiše pored FIFA izbrendiranog automobila sa svojim mobilnim telefonom i sa obavezom da odmah objavi fotografiju na svom Instagram, Twitter ili Facebook nalogu sa hashtag-om #FortuneDrive #WorldCupwithHyundai.

Moguće je  učešće putem objavljivanja fotografije na sledećim društvenim mrežama: Instagram, Facebook, Twitter, s tim što je preporuka da bude Instagram, ukoliko učesnik ima nalog.

Takodje, prodavac uz pisanu saglasnost učesnika fotografiše učesnika i tako objavljuje fotografiju na društvenim mrežama Hyundai Srbija.

Učesnik popunjava dokument "Pristanak lica na obradu podataka o ličnosti" čime daje saglasnost da se njegova fotografija može javno objaviti i da može biti kontaktiran od strane Hyundai Srbije ili dilerskog centra u kojem je obavio testnu vožnju i prijavio se za učešće, radi upoznavanja učesnika sa budućim aktivnostima i pogodnostima koje organizuje Hyundai Srbija.

Nakon toga učesnik izvlači kutiju sa greb karticom (Fortune box), ogrebe i na kartici vidi osvojenu nagradu (od 1 do 5). Prodavac je dužan da učesniku na licu mesta uruči osvojenu nagradu.

Propozicije učešća i spisak mogućih nagrada moraju biti odštampani i postavljeni na istaknuto mesto u salonu. Hyundai Srbija vodi evidenciju fotografija koje su poslali svi učesnici, u skladu sa propisima Republike Srbije i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Glavna nagrada podrazumeva odlazak na jednu utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu za dve osobe, uključuje plaćene troškove: avionskog prevoza, hotelskog smeštaja, ulaznice za utakmicu.

Biće dodeljene 4 glavne nagrade, ukupno 1.800 nagrada.

 

NAGRADE:

  • 1st Prize Odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji za dve osobe
  • 2nd Prize Fudbalska lopta sa logotipom FIFA Hyundai
  • 3rd Prize Navijački šal sa logotipom FIFA Hyundai
  • 4rt Prize Kačket sa logotipom FIFA Hyundai
  • 5th Prize Lepeza, privezak ili šolja sa logotipom FIFA Hyundai

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.