Odražana akcija "Navijaj, vozi i osvoji"

Povodom početka Svetskog prvenstva u fudbalu, 16.06.2018, održan je događaj na platou ispred Hyundai salona na Novom Beogradu. Mnogi posetioci su imali priliku da  učestvuju u test vožnjama i zabavi, i tako budu nagrađeni lepim nagradama. Posetiocima su ponuđene posebne pogodnosti za kupovinu Tucson World Cup edition, mogućnost zamene automobile po principu “staro za novo” kao i usluge Before service besplatne provere ispravnosti vozila.

Akcija je zamišljena kao mogućnost da naši kupci, i oni koji to žele da postanu, u prijatnom okruženju provere ispravnost svog vozila, bilo kojeg brenda, odmah procene njegovu vrednost i mogućnost zamene pod najpovoljnijim uslovima, učestvuju u zabavnom programu, takmiče se u pimpovanju lopte i stonom fudbalu i tako osvoje lepe nagrade.

Akcija ''Navijaj, vozi i osvoji'', posvećena je porodičnom druženju uz zabavni program. Specijalni gost na našem događaju bio je profesionalni freestyle fudbaler, mlada YouTube Zvezda, Nikola Milošević, poznatiji pod nadimkom Đota koji je svojim umećem animirao publiku i učestvovao u brojnim igrama koje smo pripremili za posetioce.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.