Prva ogrebotina "boli" najviše! Poštedite sebe takvog osećaja i zaboravite na ogrebotine! Sa zaštitnim bezbojnim folijama za karoseriju, možete sačuvati boju i sjaj Vašeg automobila. 

Zaštitna folija za automobilski lak (Paint Protection Film - PPF) štiti završni sloj boje Vašeg vozila od ogrebotina poput onih koje nastaju udaranjem vrata na parkingu ili kamenčića na putu, a tokom zimskog perioda štite od soli i peska, kao i od habanja protekom vremena. 

Kada se ne postavlja na celo vozilo, folija se najcesce postavlja na udarnu zonu.

Postoje dve vrste folija:

  • GrafiGuard
  • Llumar

Grafityp folija pruža već pomenutu zaštitu karoserije od ogrebotina, kao i dobru zaštitu od mrlja, poput onih koje prouzrokuju bube i prljavština na putu. Ova zaštitna folija je optički kristalno čist poliuretanski proizvod, otporan, sa dobrom prilagodljivošću. 
U slučaju ogrebotina, oštećenja ostaju na foliji dok boja i lak automobila ostaju zaštićeni. Nakon izvesnog vremena, kada to poželite, foliju jednostavno može skinuti ili zameniti novom. Pored zaštitnog efekta, ova folija poboljšava sjaj karoserije pa tako automobil čini još dopadljivijim. 

LLumar zaštitne folije za karoseriju sadrže mehanizam samoizlečenja (Self Healing). To praktično znači da ne morate menjati foliju kada se ošteti. 
Na samoizlečivim folijama ogrebotine nestaju same, jer one imaju sposobnost regeneracije usled dejstva sunčeve toplote. Vaš jedini zadatak jeste da po sunčanom vremenu sednete u auto i uživate u vožnji. 

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.