Za vreme sajamske manifestacije BG CAR SHOW 02 izdato gotovo 400 predračuna. Izuzetno interesovanje za vozila nove i generacije.

Na upravo završenoj, bijenalnoj sajamskoj manifestaciji BG CAR SHOW 02, kompanija Hyundai Auto Beograd je izdala gotovo 400 predračuna za modele iz Hyundai game. Automobili nove i generacije, i30 i i10, veoma su dobro startovali na tržištu Srbije, tako da je više od trećine predračuna izdatih od početka zvanične prodaje na BG CAR SHOW uručeno kupcima ovih modela. Nova i generacija pozicionira Hyundai kao brend sa novom reputacijom koju odlikuju kvalitet, komfor, dobre performanse i ekonomičnost po prihvatljivoj ceni. Istovremeno, posetioci su pokazali veliko interesovanje i za SUV modele Sante Fe i Tucson. Hyundai je ponudio izuzetne uslove u okviru Sajamske ponude za model Tucson, pa je tako za sva vozila sa benzinskim motorom obezbedio besplatnu ugradnju „Landirenzo" uređaja za pogon motora na tečni naftni gas sa garancijom na uređaj od tri godine. Podsećamo, Hyundai je na našem tržištu još pre godinu dana ponudio rekordno dug garantni rok, pet godina ili 100.000 km, za sve modele. «Ne krijemo zadovoljstvo zbog odličnih rezultata koji svedoče o sve većem poverenju koje kupci poklanjaju vozilima marke Hyundai. Primena visokih standarda koje propisuje Hyundai Motor Company svakako doprinosi velikom uspehu brenda na tržištu Srbije», kaže direktor Hyundai Auto d.o.o, gospodin Slavc Habič.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.