U 7 gradova širom Srbije deca nižih razreda osnovnih škola pokazala zavidno znanje na temu bezbednosti u saobraćaju

Završen drugi nivo takmičenja

08. aprila 2011. godine, završen je drugi nivo takmičenja u akciji ''Znanje i bojice za bezbedne ulice'' koju organizuje Hyundai Auto Beograd u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova.

Deca uzrasta od 1. do 4. razreda iz 20 škola u 7 gradova Srbije pokazala su zavidno znanje iz oblasti bezbednosti u saobraćaju kao i veliku kreativnost u likovnim radovima na ovu temu.

 

Drugi nivo takmičenja u akciji ''Znanje i bojice za bezbedne ulice'' održan je u periodu od 31.03. do 08.04. u svih 7 gradova u Srbiji koji su uključeni u ovo takmičenje, u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu,  Nišu, Jagodini, Kraljevu i Čačku.

Gradsko takmičenje je održano između škola koje su prethodno učestvovale na školskom nivou takmičenja, a pobedničke škole će učestvovati u međugradskom takmičenju u maju mesecu ove godine, nakon čega sledi finalno takmičenje u junu.  

Celokupan tok akcije „Znanje i bojice za bezbedne ulice“ nadgledali su predstavnici Ministrastva unutrašnjih poslova. 

Najboljoj školi, pobedniku ovogodišnjeg takmičenja, Hyundai Auto Beograd će dodeliti vrednu nagradu, Hyundai H-1 kombi za prevoz putnika. 

 

Tekuća akcija pod nazivom ''Znanje i bojice za bezbedne ulice'' počela je u februaru 2011. godine, u organizaciji Hyundai Auto Beograda u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova, kao nastavak dugoročne akcije koju je 2008. godine pokrenuo Hyundai Auto Beograd sa ciljem povećanja bezbednosti dece u saobraćaju. Takmičenje se sastoji iz 4 nivoa a odvija se prema unapred utvrđenim Pravilima.Testove, pravilnik takmičenja kao i sve druge materijale potrebne za takmičenje pripremili su stručnjaci iz Saobraćajne škole u Beogradu kako bi maksimalno bili zadovoljeni svi stručni kriterijumi i takmičenje realizovano po najvišim standardima.

 

Deca, učesnici takmičenja, kao i škole koje su uključene u akciju na svakom nivou takmičenja dobijaju poklone iz kojih o bezbednosti u saobraćaju mogu da uče i po završetku takmičenja.

Na ovaj način Hyundai Auto Beograd želi da nagradi trud i znanje dece, kao i angažovanje škola koje su, kao najznačajnija karika u širenju svesti o bezbednom ponašanju dece u saobraćaju, prepoznale značaj ovakve akcije.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.