Na sajmu u Njujorku predstavljen novi Santa Fe

Hyundai Motor Company svečano je predstavio svoj novi model Santa Fe tokom internacionalnog sajma automobila  ''2012 New York International Auto Show''.

Potpuno novi Santa Fe je dokaz vrhunskog napretka Hyundai brenda koji se zasniva na "Fluidic Sculpture"  dizajnerskom izrazu, ekonomičnosti potrošnje goriva i mnoštvu mogućnosti koje će obradovati savremenog vozača i putnike koji se odlikuju visokim očekivanjima u pogledu  funkcionalnosti i komfora.

Hyundai veruje da će novi Santa Fe će biti pravo rešenje za porodice sa dvoje ili više dece koje traže komfor, fleksibilnost i odlike jednog crossovera u isto vreme. Novi Santa Fe se odlikuje međuosovinskim rastojanjem od 2.700 mm, ukupnom dužinom od 4.690 mm, visinom od 1.680 mm i širinom od 1.880 mm. Uočljivo je da mu niža visina i duži prepust sada daju sportskiji izgled. Takođe, primetno je da novi Santa Fe nudi i značajno prostranu kabinu, a glavne promene se odnose na povećanje prostora za glavu napred i prostora za noge pozadi. 

Hyundai je iznenadio predstavnike medija članove i posetioce u Njujorku kada je na kraju konferencije za novinare, predstavio produženu verziju novog Santa Fe-a koja se odlikuje dužim međuosovinskim rastojanjem i trećim redom sedišta ( sedam putnika). Ova verzija  će biti još više komfornija sa jačim motorima,  dužim međuosovinskim rastojanjem od 2.800 mm, ukupnom dužinom od  4.905 mm, visinom od  1.690 mm i širinom od 1.885 mm. 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.