Međunarodni Tucson test drive

U Srbiji je 23. i 24. septembra, u organizaciji Hyundai Srbijaa i Hyundai Motor Company održana test vožnja za novi Tucson za novinare iz istočne i jugoistočne Evrope. Učestvovalo je preko 40 novinara iz 6 zemalja zajedno sa predstavnicima Hyundai brenda za pomenuti region.

Konferencija za novinare održana je u hotelu Crowne Plaza u Beogradu gde se prisutnima obratio gospodin Jin Wook Oh, rukovodilac Hyundai Motor Company kancelarije zadužene za istočnu i jugoistočnu Evropu, a zatim i gospodin Slavc Habič, direktor Hyundai Srbijaa, novog distributera za Hyundai brend u Srbiji.

Po završetku konferencije, novinari iz šest zemalja imali su prilike da prvi put probaju novi Tucson. Za tu priliku Hyundai Srbija je pripremio dvadeset primeraka vozila sa različitim tipovima motora i menjača koju su obuhvatali 1.6 GDI benzinski motor, zatim 1.6 T-GDI motors sa turbinom i novim sedmostepenim automatskim menjačem sa duplim kvačilom koji raspolaže za 177 KS. Od dizela bili su prisutni 1.7 i 2.0 motori, sa ručnim i automatskim menjačima.

Prva vožnja odvijala se na relaciji hotel Crowne Plaza - NAVAK kako bi gosti bili u prilici da ocene ponašanje vozila na auto putu. Na poligonu NAVAK predstavnici medija imali su priliku da po prvi put probaju novi Tucson u svim uslovima vožnje, kako na asfaltu tako i van puta na off-road poligonu i da do detalja testiraju njegove mogućnosti, kočione i druge važne osobine.

Drugi deo test vožnje obuhvatao je obilazak nacinalnog parka Fruška Gora gde su naši gosti, predstavnici medija, u realnim uslovima provozali Tucsone regionalnim putevima upoznavši usput lepote naše zemlje.

Kako je sve izgledalo možete pogledati na našem Youtube kanalu ili klikom OVDE.
 

Najnovije

Povratak na listu