Održan Hyundai porodični dan

U subotu, 27.05.2017, na parkingu ispred Hyundai centra, Hyundai Srbija je organizovala Hyundai porodični. Ovaj događaj, bio je aktivnost za celu porodicu. Posetioci su imali priliku da besplatno provere ispravnost svog automobila u okviru Before service pregleda u 13 tačaka. Obezbeđen je poseban popust na uslugu i delove za sve posetioce koji su zakazali servis tog dana. Na licu mesta su bila dostupna za probu Hyundai test vozila, a svi zainteresovani su mogli da dobiju procenu svog polovnog vozila i ponudu za novo vozilo po sistemu “staro za novo”. Klijenti koji su bili zainteresovani za kupovinu novog vozila dobili su ponudu za posebnim popustom.

Za najmlađe posetioce pripremljen je program sa animatorima koji su se brinuli da im poseta Hyundai centru bude zanimljiva, a roditeljima omogućili da se posvete automobilima.

Akcija se nastavlja i u dilerskoj mreži. Naredni događaji biće održani u toku juna meseca.

EHOM Auto, Beograd                    03.06.2017
IDEAL Auto, Niš                                03.06.2017
D Komerc, Sombor                         10.06.2017
Hyundai Srbija, Novi Sad              10.06.2017
KPM Automobili, Zrenjanin         17.06.2017
Marić Centar, Kraljevo                  17.06.2017
Svetozarevo Promet, Jagodina  24.06.2017

Više o ovom događaju možete pogledati na zvaničnom YT kanalu www.youtube.com/hyundars

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.