Be there with Hyundai, nagradno takmičenje za najbolji slogan ulazi u završnicu.


Objavljena lista 3 najbolja slogana iz svake zemlje učesnice.
  • Hyundai Motor Company objavila finalnu listu najboljih slogana za koje mogu glasati navijači 
  • 32 pobednička slogana će biti postavljena na autobuse koji će prevoziti nacionalne timove na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu 
  • Pobednici takmičenja će pratiti konvoj nacionalnog tima i pratiti meč na 2018 FIFA World Cup™  

Hyundai Motor Company, službeni partnera FIFA-e, primio je oko 160.000 prijava na takmičenju za najbolji navijački slogan iz 32 zemlje koje su se plasirale za učešće u Svetskom prvenstvu u fudbalu, i danas je objavio finalnu listu najbolja 3 slogana za svaku od 32 kvalifikovane zemlje u kojima navijači učestvuju u 'Be There With Hyundai (BTWH)' kampanji.

Fudbalski navijači sada mogu glasati za svoj omiljeni nacionalni navijački slogan na web stranici Svetskog kupa FIFA-e 2018. (www.fifa.com/betherewithhyundai) do 4. maja. 32 pobednička slogana koja budu odabrali fudbalski fanovi biće slogani nacionalnih timova u toku Svetskog prvenstva. 

Nagrađivani slogani biće postavljeni na nalepnice na autobusima koji će prevoziti nacionalne timove na  2018 FIFA World Cup ™. Navijači, odgovorni za stvaranje pobedničkog slogana svakog tima, biće nagrađeni ekskluzivnim iskustvom voznog parka Team Bus Convoy. Svaki pobednik sa još jednom osobom po svom izboru, putuje u Rusiju, gde će se voziti u službenom vozilu s Hyundai konvojom koji prati nacionalni tim i imaće priliku da navija na jednom 2018 FIFA World Cup ™ meču.

Prvi krug takmičenja BTWH omogućio je navijačima da pošalju predloge slogana od 4. decembra 2017. do 28. februara 2018. godine. Slogani koji su proglašeni za 3 najbolja, ušli su u uži izbor za finalno glasanje.

"Radujemo se što možemo da objavimo najbolje slogane nacionalnih timova na FIFA Svetskom prvenstvu ™ za svaku od 32 kvalifikovane nacionalne fudbalske ekipe i radujemo se što ćemo videti na autobusima slogane koje su odabrali pravi fudbalski navijači." - "Kao službeni automobilski sponzor FIFA Svetskog kupa, posvećeni smo stvaranju nezaboravnih iskustava pravih navijača, baš kao što smo posvećeni brizi za naše klijente osiguravanjem najboljih kvaliteta i iskustava u vlasništvu Hyundai vozila širom sveta."

Tri najbolja slogana srpskih navijača za koje je glasanje počelo danas i traje do 04.05.2018:

  • BECAUSE, WE ARE THE TEAM !
  • Jedan tim, jedan san - Srbija!
  • Izaberi svoj put do pobede!

Dodatni detalji takmičenja biće dostupni navijačima na službenim stranicama (www.fifa.com/betherewithhyundai).

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.