Kompanija Jadran Auto iz Crne Gore, osvojila je prestižnu nagradu „Best Hyundai Dealer", od strane Hyundai Motor Company za najboljeg ovlašćenog zastupnika.

- Regionalna konferencija Hyundai Motor Company, koja se održava svake druge godine, organizovana je u 2018. za zemlje ZND i Istočne Evrope u Podgorici, od 15 do 18. maja.

- Kompanija Jadran Auto iz Crne Gore, osvojila je prestižnu nagradu „Best Hyundai Dealer“, od strane Hyundai Motor Company za najboljeg ovlašćenog zastupnika.

- Hyundai Srbija nagrađena je za dostignuća u oblasti marketinga nagradom „Excellent Marketing Performance“

Na Regionalnoj konferenciji distributera automobilskog brenda Hyundai, održanoj u Podgorici 15.-18.05.2018., kompanija Jadran Auto osvojila je prestižnu nagradu koju Hyundai Motor Company dodeljuje za najveća dostignuća u oblasti razvoja brenda. Milošu Ražnatoviću, menadžeru prodaje, nagradu je uručio gospodin Uk Lee, direktor regionalne kancelarije za zemlje ZND i Istočne Evrope Hyundai Motor Company (Head of CIS & EE Regional HQs).

Dodeljena je i nagrada za najbolje ostvarenje u oblasti marketinga „Excellent Marketing Performance“ koja je pripala kompaniji Hyundai Srbija. Nagradu je ispred kompanije preuzela direktorka marketinga i komunikacija Hyundai Srbije Anđelka Brzulja.

Hyundai Montenegro, a zatim Jadran Auto, ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Crnu Goru, prisutan na domaćem tržištu od decembra 2006. godine. Kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

Uvođenje visokih standarda usluge u prodaji i postprodaji, svrstali su Jadran Auto u vodeće distributere Hyundai brenda u regionu.

Hyundai ovlašćeni zastupnik, Jadran Auto u Crnoj Gori beleži konstantan rast prodaje, kako u maloprodaji tako i u flotnoj prodaji za poslednjih 12 godina koliko postoji na tržištu Srbije.

Hyundai u Crnoj Gori, u 2017. godini, ostvaruje tržni udeo od oko 4 %. Za prva četiri meseca ove godine prodato je za 51% više vozila u odnosu na isti period prošle godine. Među flotnim kupcima u Crnoj Gori, najznačajniji su Hertz, Easy rent a car, Budva rent a car, Terae rent a car, Meridian rent a car.

Hyundai Srbija je po drugi put osvojila vredno priznanje za rezultate ostvarene u oblasti marketinga.  Nagrada se odnosi na marketing aktivnosti sprovedene u 2017. godini, a prvenstveno za kampanje kojima su promovisani modeli i30 i Kona na tržištu Srbije.

Kompanija Hyundai Motor Group, osnovana 1967, zalaže se za to da postane životni partner svojih korisnika u sferi automobilizma, sa širokom paletom modela koji se prodaju u više od 200 zemalja širom sveta. Sa preko 110.000 zaposlenih širom sveta, Hyundai je prodao više od 4,5 miliona vozila na globalnom nivou, u toku prošle godine.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.