Vrhunske performanse: Hyundai N Option

• Hyundai je predstavio model i30 N 'N Option na sajmu automobila u Parizu 2018. godine
• i30 N 'N opcija daje pogled na buduće aktivnosti kompanije Hyundai i N, linije modela prikazujući 25 različitih visokokvalitetnih mogućnosti spoljašnje i unutrašnje individualizacije.
• Nova N opcija će biti lansirana u bliskoj budućnosti, pružajući veliki broj mogućnosti ljubiteljima sportske vožnje


Predstavljajući viziju mogućih N dodataka u budućnosti, izloženi model daje prvi uvid u to kako će se ponuda kompanije u domenu visokih performansi može razviti. Sa novom N opcijom koja će biti pokrenuta u bliskoj budućnosti, kompanija namerava da obezbedi veliki broj karakteristika kupcima koji žele da svoj automobil učine jedinstvenim.

"Sa našim N portfoliom zapretićemo konkurenciji sjajnim performansama i emocijama koje budi ovaj model. Razvoj naših N vozila je zasnovan na automobilskom sportu , a vrhunac našeg razvoja je N linija ", kaže Thomas Schemera, izvršni potpredsednik visokih performansi vozila i  sektora motorsporta u Hyundai Motor Groupi. ,,Novi modeli  N Line N Option oslikavaju naše razumevanje prilagođavanja i  naše napore da učinimo N  modele dostupnim široj populaciji."

I30 'N Option' će biti ponudjena u ukupno 25 različitih visokokvalitetnih mogućnosti spoljašnje i unutrašnje individualizacije.

Spoljašnji delovi uključuju, na primer, zadnje krilo sa N znakom, karbonsku haubu sa integrisanim otvorima za vazduh, uzbudljivom četvorougaonom N rešetkom uokvirenom crvenom linijom.

Još jedan vrhunski detalj u stilu i performansama su točkovi sa livenim 20-inčnim felnama od lake legure, sa niskoprofilnim pneumaticima visokih performansi. I30 N 'N Option boja eksterijera je jedinstvena, mat boja, specijalno kreirana za ovaj izložbeni automobil.

Unutrašnjost, takodje obilijuje crnim karbonskim detaljina koji se pojavljuju duž cele instrument table, kao i oko otvora za vazduh, ručice na vratima i na dnu volana koji je presvučen visokokvalitetnom Alcantarom . Dodatno, gornji deo instrument table, sportska sedišta izradjena od lagane legure, visoke izdržljivosti sa karakterističnom crvenom uzdužnom linijom su  takodje dostupna i u  opciji Alcantara. Vrhunski izgled je dodatno upotpunjen sportskim pedalama, dinamičkim izgledom ručice menjača kao i sa još nekoliko opcija prilagođavanja unutrašnjosti.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.